-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
telif maili aldım ilgili içerikleri kaldırmam için avukattan,
12 saat içerisinden kaldırmamı belirtmiş
5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı olmadığınızı belirtmiş isenizde aynı kanunun 9. Maddesince sağlanan linklerin içerdiği kitapların özellikle paylaşımını yapmak için bu siteyi kurduğunuz anlaşıldığından ***** suç duyurusunda bulunulacaktır.
Paylaşımlarınız tespit edilmiş ve kayıt altına alınmıştır.
Bu itibarla bu mesajın tarafınıza ulaşmasından itibaren 12 saat içerisinde xxx firmasına ait kitapların indirme linkleri ve bu kitaplara ait sayfaların silinmesi şahsınızın kasten davranmadığı ve hareket etmediği konusunda hakkınızda yapılacak soruşturmada lehinize delil olacaktır.
Silinme işlemini müteakip bilgi vermeniz ve bu kitapların dijital korsan kopyalarını çoğaltarak internette yayımlayan kişiler hakkında bilgi vermeniz halinde hakkınızda yapılacak suç duyurusuna konu şikayetten vazgeçilecektir.
şimdi ben içeriklerin tamamını kaldırdım ve cevap olarak maili belirttim. benim asıl endişem bu olay benim sicilime girer mi henüz 18 yaşında değilim bilgili arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim çok sıkıntıya giriyorum şuan kendi kendime
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Suç duyurusunda bulunmayacaklar ise herhangi bir işlem olmaz dostum sicilinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Adamlar haklı, kaldırmakla iyi yapmışsınız ve uyarı maili geldikten 12 saat önce kaldırmışsanız sorun yoktur çünkü önce uyar sonra kaldır işleyişi var bu durumda siciline hiç bir şey işlemez. Dert etme :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam o biraz korkutma amaçlı sanırım. Kaldırdıysan sıkıntı etme bence. Ama yine de mailini kontrol et arada. Bilgilendirme yapabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Hangi kitaplar için telif hakkı geldi öğrenebilir miyim? E-Kitap sektöründe zirvede olan bir sitem var; yarin bir gün bizde başımıza iş almayalım şuana kadar herhangi bir telif durumu yaşamadım ama ne olur ne olmaz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hangi mail adresinden geldi hocam onuyaz ekleseydiniz konuya.