-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar x anahtarlar kelimesinde bir domain aldım iki ay uyudu boş olarak sonra bir aydır düzenli makale giriyorum ve makaleleri şu şekilde örnek verecek olursak domain oyunu makalede araba oyunu ben ana anahtar kelimede değilde diğer kelimede makalerde yükselmek istiyorum adam akıllı bir şey yapmadan ilk yirmi otuzlara giriyorum ilk sayfa için ne yapabilirim. Tanıtım yazısı ve link almak olmuş resmen seo. Bir kaç sorum daha var bir siteden link almadan önce yararını zararını önceden nasıl anlarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Tanıtım yazısının mantığını yanlış anlamışsınız. Tanıtım yazısı adı üstünde başka sitede sizi tanıtıp oranın ziyaretçisi içerisindeki hedef kitleyi size göndermek içindir.
İkinci sorunuzun cevabı da tanıtım yazısı mantığıyla aynı, örneğin sitenizin ağırlıklı konusu" model uçak yapımı" üzerineyse hedef kitleniz model uçaklarla ilgilenecek kişilerdir. Link aldığınız ve/veya tanıtım yazısı yayınladığınız siteye öncesinde göz gezdirip sitenin hedef kitlesinin sizin hedef kitlenize yakın olduğunu hissederseniz sorun yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Hocam olay doğal olmak google gözünde senin kurallarına uyuyorum u göstermektir genel manada. Bana kalırsa kendinle kategorinle alakalı sitelerde kendince backlink almaya çalış veya ücretiyle tanıtım yazısı al. Tanıtım yazısı özgün olsun işlevli olsun backlink aldığın site de düzgün olsun zarar vermez. Bir tanıtım yazısını heryerde kullanma bir kere kullan at. Sosyal medyada konularını paylaş google plusta paylaşım yap ki google desin ha bu adam sosyal medyayı da kullanıyor. Rekabetin de düşükmüş böylece kolay yükselme sağlarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Önce sayfa içi seo kavramını tamamlamalısınız. Hangi kelimeleri hedefliyorsanız bu kelimeleri ön plana çıkarmalısınız. Tanıtım yazısı ve linkler daha sonra düzgün bir planlama ile yapılabilir.
scobur
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Paravan blog açın 2 adet blogger ve 1 adet wordpress bunlara biraz içerik girdikten sonra yavaş yavaş siteyi linkleyin. Ben faydasını gördüm.
Uğraştırıcı olmaması için spinleyebilirsiniz makaleleri paravan blogta ancak özgün olursa daha iyi olur.
** Bunu herkes bilirde ben yinede not geçeyim belki faydalanan olur. Konularda çıkmak istediğiniz anahtar kelimeyi yoğun olarak kullanın mutlaka etkisini göreceksiniz.