BöcekBaşı adlı üyeden alıntı

E-ticaret sitelerinden para kazanılıyor mu milyon tane site oldu


Elbette! Bu sizin hangi alanda hizmet verdiğinize ve kendinizi ne kadar tanıttığınıza bağlı bir şey :) Tabi sizin çalıştığınız firmanın da bunda etkisi var. Örneğin bir opencart ile site yapın onunla binlerce tl kazanın birde IdeaSoft ile çalışın onların profesyonel altyapısıyla çalışın ve farkı görün.

fikiryamaci adlı üyeden alıntı

satış hacmini artırmanın en etkili yolu nedir


Benim görüşümce bunu artırmanın en etkili yolu sosyal medya. Artık insanların çoğunda sosyal medya hesabı var. E-Ticaret ürünlerini Insatgram ve whatsapp ile satanlarda var. Bunların çoğu ile anlaşıp Idesoft ile tanıştırdım. Hepside memnunlar.

Örnek: https://www.tuccarnet.com/e-ticaret-bilgi/sanal-magazanizin-satis-hacmini-arttirmak-icin-4-facebook-ipucu.html

Ek Olarak:

ankarali87 adlı üyeden alıntı

Hocam örneğin giyim ile ilgili site açacağız tedarikci buluyoruz XML sistemi filan var nasıl oluyor bu sistem. Birde ürün resimlerini nasıl buluyoruz tedarikçi mi veriyor veya kendi yüklüyor.


Öncelikle giyim sitesi açacağım diye bana geiyorsunuz isminizi buluyorsunuz ben size önsipariş açıyorum. Tedarikçiler ile anlaşıp size özel xml seçiyorum resimelr vs tedarikçiden geliyor yada biz ekliyoruz. Bize kalmış bir şey. Bütçenize bağlı paketler sunabilirim ama minimum entegre paket suunabilriim.