Merhaba arkadaşlar . Bir süre önce bir site satın aldım hosting süresi bitmek üzere olduğu için alışveriş yaptığım kişi site dosyalarını upload edip indirme ve dosyayı internetten kaldırma linkini bana verdi
bu dosyaları sanırım bizzat benim site için ftp hesabı oluşturup buraya upload etmem/aktarmam gerekiyor muş . İlk kez yapacağım için takıldım

Soru 1
Elimdeki winrar dosyasını / ya da çıkartılmış halini aktarmak için cpanelden dosya yöneticisine girmek istediğimde şu 4 farklı yer gözüküyor . Dosya boyutu 1.5gb ve internet hızımda düşük olduğu için yanlış yere aktarmamak için sormak istedim. Şuan tek yaptığım nameserverleri hosting'e göre ayarlamak oldu

Home Giriş Dizini
Web Kökü Web Kökü (public_html/www)
FTP Kök Dizini Genel FTP Kökü (public_ftp)
Document Root Şunun Belge Kök Dizini:

Soru 2
1.görüntü'de yer alan dosya sanırım sitenin yedeği oluyor . Bunu kurmam/aktarmam lazım bir şekilde
- 2.Görüntü Bu ise ilk resimdeki dosyadaki public_html nin içi . Bunu da koymamın nedeni dosyaların tam olup olmadığını sormak istemem . Çünkü başka bir sitemin ftp hesabına girip public.html nin içiyle karşılaştırdığımda bir kaç dosya az gözüküyor wp-admin gibi şeyler

Daha önceki site taşıma işlemlerini şu şekilde hallediyodum
Kendi hostuma taşınmasını istediğim sitenin cpanel/whm bilgileri hostingin destek bölümüne yazıp , taşıma işleminin tamamlanmasını bekliyordum hiç bir işe karışmıyordum yani . Yardım edecek varsa çok makbule geçer kaç gündür halledemedim