-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
geçmiş olsun kötü bi durum olmuş aileyi görmeden şahsen vermezdim, herkese güvenilmez bu devirde ( biraz paranoyak bir yaşamım vardır ondan)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
İnsanlara tedirgin yaklaştığım, her insana yaklaşamadığım arkadaşlık yapamadığım için bana sürekli kızıyorlar Asosyal denildiği oluyor. Alın işte. Hocam büyük geçmiş olsun ne denir ki
3 hesaptan şikayet ettim bu arada
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
3 5 takipçi için dönen dümene bak bee.. :D
Geçmiş olsun furkan. Güvenmemek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
oskarlik oyun oynamis. takipcilerine yazik oldu
Founder & CEO of Pikide Limited.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam sizi baya uzun zamandır tanırım. Yaptığınız işleri de zaman zaman takip ettim.
Şuan tüm yazılanları okudum. Bana şu durum çok saçma geldi. Hani saçma derken ya nasıl inanırsın böyle bir şeye. Tarzında. Zaman zaman bana da faceden fake kızlar yazıyor. İlk yaptığım iş Senin ismin ne tarzı bir soru yöneltmek oluyor. Potansiyel belli o kız bana bakmaz. Gelmiş bel altı konuşuyor.
Ben olayın ilerleyiş tarzını sizin belirlediğinizi gördüm. Yapacağınız tel şey si*tir çekmekti. Ama yapmadınız. Ben böyle şeylerin geçek olacağına ihtimal vermiyorum. Eğer gerçekse zaten farklı şekilde para kazanırdı.
Geçmiş olsun hocam.
Bu arada Savcılık birşey yapmıyor. En fazla siz haklısınız diye cevap veriyorlar. Beni paypal ters ibraz ile 500 tl dolandırdılar ben gittim savcılığa skype konuşmalarını attım. Ama gelen cevap aynen şöyle.
Sizi dolandırmışlar. Bizim yapacak bir şeyimiz yok. Dava açın. 500 Tl için 2000 tl masraf yapacağıma 500 tl öderim daha iyi. Adamın bide banka hesabı falan her şeyi vardı yani.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
hukukcu
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
organizedir hocam tek başına kalkamaz altından bu kadar güvenli konuşamaz yanında kız vardır belkide yaşlı kadın bile vardır sen suç duyurusunda bulun yarın öbürgün farklı birşey için başını ağrıtmasın
--------------