-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Izlerken ben utanıyorum neredeyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
youtube'a 12 yaş sınırı gelse kanalını kapatacak bir şahıstır kendisi. saçma sapan küfredip durur. küçük çocukların mizah seviyesini ciddi manada düşürmüştür kendisi. tiksiniyorum, lanet pis herif.
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hakaret etmek istemiyorum hiçbir zaman ama bize hitap etmediği kesin. Bende büyük manada gıcık oluyorum. Kazandığı para vs beni hiç bağlamaz, kıskançlık falan da değil ama para kazanmak ayrı, paranın kölesi olmak ayrı.
Teamtofas.com
BerkeF
Hosting Solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** F**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
https://www.youtube.com/feed/history üzerinden arama ve izleme geçmişini silersen ana sayfandan çıkmaz eğer kayıt tutmasını engellersen izlediğin hiç bir youtube kanalı ana sayfandan çıkmaz varsayılanları görürsün.
3 kişi bu mesajı beğendi.
2011 den Günümüze. anksoft.net & tekveri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar psikolojik desteğe İHTİYACİM var.
İşim gereği Gta v flash modu ekliyordum siteye. Bunlar videosunu çekmişler daha iyi bir konu sunayım dedim. 1-2 video izlemiştim. Hic bilmiyordum böyle olduğunu. Kazara enes batur kanalına tıkladım. Korkuyorum geceleri rüyama giriyor. Ağzına beysbol sopası ile vurasım geliyor yapamıyorum. İşe de gidemez oldum evde çocuklar aç torunlar aç :D
Şaka bir yana onun videolarını izlemek zorunda kaldığımda 3 gün youtube a giremedim midem bulandı. Videoyu durdurup yorumlara baktım onu savunan genellikle 8-15 yaş aralığı wolfteam oynayan ana bacı küfreden çocukları gördüm. Orada yorum olarak bu arkadaşın hastalığı ne böyle konuşuyor vs diyenlere küfreden bile vardı. Hele ndng kanunları diye bir şey uydurmuşlar a4 kağıdı olarak bulsam kıvırıp verecem onlara.
Kuzendir, yegendir, çoluk çocuk akraba sakın izletmeyin bu adamı ve benzerlerini. Biz 1 tanesine zor dayanıyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valla ben bu elemanla ilgili birşey aramadım ne güzel eypio yu dinliyordum bu çıktı karşıma :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Youtube'a +16 yaş sınırı gelse eminimki türk youtuber dediğimiz gereksiz ve kimseye bir faydası olmayan video içerikleri izleyen kalmaz. 16 yaş altı yüzünden çoğu tam anlamıyla "aptal" insanlar fenomen olmuş durumda.
Sizlere birkaç faydalı kanal söyleyeyim; Ekin Kollama, Barış Özcan, Timur Akkurt
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar niye millete b*k atıyorsunuz? Şahsen bende izlemiyorum bundan sonrada izleyeceğimi düşünmüyorum fakat onlarında bir kitlesi var. Eğer uygunsuz görüyorsanız izlemezsiniz, ama hakaret etmenin bir anlamı yok.
Daha öncede kilolu bir kıza "şiko, ayı vs.." şeyler yazıp küçük kızın hem psikolojisini etkilemişlerdi hemde ileride ki yapabileceği girişimleri bu tür hakaretler yüzünden engellemiş oluyorlar. Eğer beğenmediğiniz bir şey varsa bunu içinizde yaşayın, onu engelleyin, silin. Ana sayfanızda çıkabilir, açmazsınız olur biter. Konuyu açan arkadaşa söylemiyorum birşey fakat yapılan yorumlar faşistlik.
Ek Olarak: Ayrıca anasayfada çıkma nedeni çok izlenmeleri sanırım. Eee napalım demokrasi sevdalısı değil miydik biz? Alın size demokrasi. Çoğunluğa saygı işte, buyrunuz. Saygı gösterin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adalet dediğin havalı bir sözcük sanki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Nefret ediyorum bu Enes Batur denen ahlaksız velet den ,ne kadar sakınsam bi bakıyorum çocuklarım izliyor resmen hayranı olmuşlar 9 yaşındaki oğlum bunun dengesiz dengesiz hareketlerini almış bunun yüzünden interneti kapatacam gördüğüm zaman sinirlerim bozuluyor,kazık kadar olmuş bizim burda bunun yasindakileri everiyorlar ,anlamadığım bunun ailesi hiçmi videolarını izlemiyor ettiği kufurlerden haberleri yokmu ! bende ne zamandır konu açmayı düşünüyordum bunun kanali nasil kapattirabilirim diye konusu açılmışken burdan sorayım bunun ve bunun gibilerin kanalı nasıl kapattirilabilir?