Para kazanmanın en kısa ve en mantıklı yolu, çalışmaktır :) Nasıl çalışacağız peki? Bildiğimiz işi yaparak çalışacağız. Ancak bildiğimiz işi yaparsak ciddi sonuçlar elde ederiz.

Örnek veriyorum; otomobil tamir işlerinden anlıyorsanız sadece ve sadece otomobil tamiri yaparak değil, otomobil tamiri konusunda hiç bir yerde olmayan ( işinizi severek yaparsanız eğer böyle şeyleri elbet bilirsiniz ) şeyleri bir internet sitesinde anlatabilirsiniz. internet sitesine bile gerek yok, vlog çekip reklamlar ile para kazanabilirsiniz. Onu da geçin, sadece sosyal medya ile bile para kazanabilirsiniz.

elinizde biraz para varsa araba alıp satın. forumda birisi bahsetmişti yine başka bir konuda. ne bileyim, domain alıp satın, gidin bir bilgisayarcıyla komisyon usulü anlaşın, müşteri edinin.

Escort siteleri, illegal siteler, **************lık gibi şeyler dışında, kısa yoldan para kazandıracak pek bir şey de yok aslında :) ( bunlara yönlendirmiyorum, aksine ne kadar ahlak dışı olduğunu belirtmek için yazdım. )

sonuç olarak size önerim;
sabit bir işiniz olsun, az çok demeyin her gün işe gidip gelin.
o işi yaparken de ekstra iş kovalayın. ( site açın tutmazsa kapatın, batırın, sabit işiniz var nasılsa. 100 başarısızlıktan sonra 1 başarılı olursunuz, alır gidersiniz. )

iyi forumlar