LovAd adlı üyeden alıntı

Piyasada ne sitesi ararsanız zaten var ama paranın çok olduğu, ekmek su gibi önemli olan ve beli kırılamayan tek sektör xyz adult sektörüdür. Bu aralar suriyelilerden çok yoğun trafik alan arkadaşlar varmış, bizim işsiz gençlik ve suriyeliler oldukça bu sektör bitmez. :)
:D:D:D:D:D ilahi hocam güldürdünüz :D:D

Ek Olarak:

idea adlı üyeden alıntı

Naçizane önerim şu:

En çok para hangi sektörde var, hangisi işi yaparsam daha çok para kazanırımdan ziyade....

"Benim en iyi yaptığım iş ne?" sorusunu sorun ve buna odaklanın. Çünkü bir işi en iyi şekilde yapıyorsanız ve buna piyasada da talep varsa emin olun hem siz kazanacaksınız hem de karşı taraf memnun olunca tavsiye edileceksiniz ve bu şekilde büyüyeceksiniz.

İyi forumlar.


Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum.Şimdi doğruyu söylemek gerekirse 100 hit ile günde 10 tl kazanan da var 1k hit ile 1 tl kazananda.Adsensenin gerçekten önem verdiği sektörler sağlık vsvs mi açalım iyi olduğumuz konuyu mesela ben bilgisayar proğramları hakkında açabilirim site ama emeğim boşa gidebilir korkuyorum açtın hosting alan adı tema içerik gir her gün tamam yapmalısın para için ama gerçekten tutturabileceğimiz bir şey lazım.Şimdi diyeceksiniz tehoo amma da şey istiyosun kardeş' tamam hocamda şu paranın belini birde biz kıralım :D:D