Merhabalar,

Bugün bloguma adman adsense eklentisi ekledim ve daha sonra bir yazı paylaştım. Adman eklentisi ile yazılarımın ortasına reklam koymuştum ve sorunsuz çalışıyordu. Yeni paylaştığım yazıda adsense reklamları gözükmedi ve Google+ da paylaşmaya çalışırken linki girdiğimde kendi yazım değilde absürt bir sitenin linki geldi. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki yöntemleri denedim fakat sonuç alamadım. Yalnız sorun sadece Google+ da var facebook twitter vs. de sorun yok. Ayrıca Google+ hesabımda kendi sitemdeki herhangi bir yazıyı paylaşınca da aynı sorunu alıyorum fakat başka siteye ait bir yazı paylaşınca sorun olmuyor.

- Son eklediğim eklentileri kaldırdım tekrar denedim olmadı.
- Tema değişip tekrar denedim yine olmadı.
- Tekrar tekrar yazıyı silip yeni yazı açıp ekledim olmadı.
- Yazıları bir arkadaşa paylaştırdım. O da yalnızca benim sitem için aynı sorunu aldı.
- Ayrıca normalde Google Gibi Getir özelliğiyle anında indexletiyordum fakat artık son yazılar indexlenmiyor.

Sorunu tekrar özetlim yeni paylaştığım yazılarda adsense reklamlarının hiçbiri gözükmüyor. Ben yada farklı biri sitemin herhangi bir bağlantısını Google+ da paylaşırken sitem değilde absürt siteler çıkıyor. Konu hakkında acil yardım lazım arkadaşlar. Bilgisi olan var mı?