Benim sitemde de durum benzer, günlük 400 üzeri organik hiti var ama 3-5 tık anca alıyor. Reklam yerleşimi konusunda da yanlış olduğunu düşünmüyorum. 1 reklam paragraf içerisinde diğeri de yazı sonunda, bir tanesi de sidebar da... Tema da bilinmeyen bir tema değil, sahifa. Yabancı sitelerim de var, benzer yerleşimlerle 4-5 kat fazla TO'su var. Türk kullanıcılar reklamdan kaçıyor, o yüzden pek bakmıyorum artık Türkçe siteme, üstelik sitemde birçok keyword google'da 1. sayfa hatta ilk sırada çıkıyor olmasına rağmen...

Ek Olarak:

Economist adlı üyeden alıntı

http://rek.mobi/

1K Mobil Splash reklama dahi 30 TL veren bir firmadır. Ve gayet gördüğüm kadarı ile kimsenin şikayetçi olmadığı bir Mobil reklam ağıdır. Ben sana neden para veriyorum? Sen kendi kafanı kullanarak anlaşma sağlayacaksın, ben firmanın sahibi miyim? 1K tıka 10 TL veren bir firma yılın filan değil asrın komedisidir.

İster WİFİ olarak sayarsın, ister normal Türkcell, Avea, Vodafone veri bağlantısı ile sağlarsın. Bu beni ilgilendirmez.

Hocam merhabalar;

rek.mobi gibi sistemler google'dan ban yememize neden olur mu? Hem adsense hesabını tehlikeye atıyor hem de search console'da manual spam işlemi yenilmesine neden oluyor diye okumuştum.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?