7T7
Gerçekçi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Allah Ne Verdiyse
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı durumu bende yaşıyorum hit daha fazla ama benim sorun farklı. Reklamlara tıklamıyor bencil insanlar :) sadece gösterimden geliyor 3-5 kuruş. Onun haricinde bir Allahın kulu reklamlara tıklamıyor herşey doğru yapılmış. Kitle kaynaklı bir durum
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Economist adlı üyeden alıntı
LovAdAdını vermeyeceğim bir reklam firması 1K Mobil gösterime 30-40 TL fiyat verirken siz 1K tıklamaya 10 TL mi veriyorsunuz? :) Asrın komedisi!
1K gösterime kim 30-40TL veriyor ? 1K gösterime kimse 5TL vermez tıklama olsa herneyse gösterime kim öyle versin ? Biz Turkcell ile wifi trafiğinide sayıyoruz. Başka reklam firmaları gibi kazançtan vergi kesmeyi yada tıklama çalmayı kazanç çalmayı yapmıyoruz. 1K 30TL verebilir ama onunda yine hilesini bulmuştur, hilesiz bir şekilde 1K 10TL veriyoruz. Ücretlendirmeyi beğenmiyorsanız tamam bizim reklam verenimiz siz olun 1K tıklamaya 50TL verelim ne dersiniz ? Gönderin bi 10 milyarcık hemen fiyatları arttırıp sizin reklamınızı yayınlayalım. Bizim reklam verenlerimiz freelance kişiler olduğu için büyük firmalar olmadığu için ücret düşük olabilir ama dediğim gibi reklam verenimiz siz olun açın kesenin ağzını 1K 50TL yaparız bizim için sorun olmaz. Yayıncı çok kazanmak ister reklam verende az bir bütçeyle sitesine hit çekmek ister, biraz empati kuralım siz reklam veren olsanız 1K hiti 75-100TL neden 75 - 100TL biliyor musunuz ? Bizimde aradaki komisyonumuzdur, örneğin reklam veren 1K hiti 75TL aldı, bunun 25 lirası bizim 50 lirasıda yayıncıya yansıtılır. Siz 1K hiti 75-100TL almak istiyosanız paranız çoksa
admin@lovad.org yada skype LovAd.Org üzeriden iletişime geçiniz, 1K 50TL yapacağız.
StilPut İnternet Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Reklam yerleşimi yanlıştır. Site adresini pm atın inceleyelim.
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Bende bir an yanlış mı okudum diye düşündüm ama gerçekten 1k tıklama için yazıyormuş 1k tıklama karşılığı 10 TL efsane olur :)
Basit bir alışveriş sitesinin banner'ına bile 1k tıklama alınca içinden 1 kişi alışveriş yapsa alacağın komisyon 10 TL den fazla olur..
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Economist adlı üyeden alıntı
http://rek.mobi/
1K Mobil Splash reklama dahi 30 TL veren bir firmadır. Ve gayet gördüğüm kadarı ile kimsenin şikayetçi olmadığı bir Mobil reklam ağıdır. Ben sana neden para veriyorum? Sen kendi kafanı kullanarak anlaşma sağlayacaksın, ben firmanın sahibi miyim? 1K tıka 10 TL veren bir firma yılın filan değil asrın komedisidir.
İster WİFİ olarak sayarsın, ister normal Türkcell, Avea, Vodafone veri bağlantısı ile sağlarsın. Bu beni ilgilendirmez.
Başka firma bizi ilgilendirmez, biz tıklamalardan çalmadan hile yapmadan 1K 10TL veriyorduk ama bugün reklam verenlerimizle görüşmelerimiz sonucunda 1K 20TL olmuştur. Reklam veren sayımız arttıkça bu fiyatlandırma 1K için 30-40-50TL de olur, sürekli 1K için 10TL yada 20TL vereceğiz diye birşey yok, fiyatlandırmamız her an tekrar yükselebilir...
StilPut İnternet Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sayfa BGBG
0,47 ₺
Gösterim BGBM'si
0,18 ₺
Bu rakamlar çokmu düşük ?
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.