-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Türk ordusu, ÖSO ve Türkmen cephesi oraları işid ve pkk tehditlerinden temizleyecek inşallah. Artık vakit geldi. De geçti bile. Bu kadar tehdit ile Türkiye yaşayamaz. Oraların tamamen temizlenmesi lazım. Gerekirse rejim ile de işbirliği yapılabilir. Bence bizim şu anki düşmanımız rejim değil işid ve pkk'dır. Bizim kimsenin toprağında gözümüz de yok. Olmamalı da. Olmadığını da inanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ogrencı
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
liberal partı yazım hatası yapmıs ozur dıledı :D onlarda kandırılmıs :D :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu sabah düzenlediği basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD, YPG'nin Fırat'ın doğusuna çekileceğine dair güvence verdi. YPG Fırat'ın doğusunda geçmezse gereğini yaparız" demişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sadece ypg'nin fıratın batısına çekilmesi çok şeyi değiştirmez. Sınırlarımız işid ve ypg güçlerinden tamamen temizlenmeli. Ve Suriye devletinin bir bütün kalacak şekilde muhalefeti ile rejimi ile masaya oturulup artık bu savaşa son verilmeli. Türkiye'nin bu nokta da kırmızı çizgileri belli. İşid ve pkk. Onların dışında Türkiye'de olumlu katkılar da bulunarak olumlu neticeler alınabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu arada ben hiç borde bereli görmedim. Şehrin dış mahallelerine kadar ilerledikleri videolar var ancak tamamı muhalif güçler ve tankçılar. Özel birliklere dair bir iz yok.