SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Profilinde gördüğüm kadarı ile tanıtım yazısı alımların olmuş, illaki fayda görmüşsündür ve bu bütçeni de Sosyal link alanlarına yönelt bakalım ne gibi sonuçlar alacaksın :)

Ama şahsen ben olsaydım 10₺ den 10 siteden tanıtım yazısı alırdım. ( kalıcı olarak en sağlam yol )

Hocam bende tanıtım yazısından yanayım çalışma yapanlar bi siteye 100 tane link ekliyor yani çöpe dönüyor.Sizce haftada kaç tanıtım alayım.

FurkanOYMAK adlı üyeden alıntı

Tanıtım yazısı veya footer link almanı öneririm.

Hocam bende tanıtım yazısından yanayım çalışma yapanlar bi siteye 100 tane link ekliyor yani çöpe dönüyor.Sizce haftada kaç tanıtım alayım.

Scss adlı üyeden alıntı

Site içi seo tamamdır diyorsan, rutin olarak tanıtım yazısı ve abartmadan kaliteli link alabilirsin.

Site içi seodan kastınız nedir tam olarak hocam ?
Sizce haftada kaç tanıtım alayım.

Örnek haftada 2 tanıtım ve 2 haftada 1 link şeklinde rekabete ve sektöre göre ilerleyebilirsin.

Eflaki adlı üyeden alıntı

SEO'ya başlamadınızsa tavsiyem dizin, rehberler, toplistler ve sonrasında forumlara günde 3'er 4'er adet ekleyin. Youtube'a Vimeo'ya vb özgün video çekip atın açıklamaya site linki verin (ama açıklama mutlaka olsun); pinterest, facebook, twitter vb hesapları açıp haftada bir iki de olsa paylaşım atıp goo.gl gibi kısaltmalarla link verin sitenize, daha sonra sözlükler vs paylaşın. Bunlar 30-40 adet en az link sağlar ve bu arada mutlaka siteye 300 kelime en az, içerik girin. Sitenizi imleyin.

Daha sonra bunlar bitince ufak ufak tanıtıma bağlayın.

Hocam sağlam toplist,dizin bulamadım valla.Youtube falan onları yapayım da diğerleri zor gibi.