Merhaba konu ile ilgili detaylı bir analiz çalışması başlatacağız şu anda ilk bakışta gördüğüm 1-2 konu var dile getirmek isterim.

1) Öncelikle domain adınız : googleplay*****.com şeklinde dolayısı ile içinde google kelimesi geçen bir domain malesef ki seo açısından çok sakıncalı bir durum. Google play'in unoffical sitesini açmış gibi algılanıyorsunuz.

2) Sitemizde, panelde vb.. yerlerde belirttiğimiz halde tüm paketi bir gün içinde uygulatmışsınız ki bu durum gerçekten sakıncalı, zamana yayma opsionunu kullanmanız çok daha iyi olurdu.

3) Sitenizin alexa değeri seo ile herzaman doğru orantılı değildir, alexa değeri bildiğiniz gibi alexa tool bar vb.. kanallar ile sitenize giren ziyaretçi sayısı ile ölçülüyor, dolayısı ile size trafiğiniz hakkında "tahmin" verebiliyor. Örneğin siteniz googledan banlı olsa bile yapacağınız bir email campain alexa değerinizi düşürebilir.

Sitenizin eksi alexa değerini tutmadığımız için durumu konfirme edemiyoruz, ama tabiki sizin vermiş olduğunuz data bizim için geçerlidir.

4) Paketinizi kullanalı daha 7-8 gün olmuş biraz bekleyip inceleme yapmakta fayda var.

5) Kelimelerinizde şu anda iyileşme görüntüleniyor ilk çıkışınıza göre.


Tabiki bunlar dediğim gibi ilk bakışda gözümüze çarpanlar, sizi skype üzerinden ekledim. Sizinle görüştükten sonra detaylı bir analiz çalışması üzerine gidebiliriz.

Bu analiz yapılana kadar satış konumuz üzerinden yazışmazsak memnun oluruz, pm göndermek isterseniz sürekli takip ediyor olacağız.

İyi çalışmalar dileriz.

PS: linkleri yanlış eklemişsiniz 404 veriyor bilginize.

PS2 : Burada kendi backgroundumuzu dökmenin bi anlamı yok fakat, biz bilmediğimiz uzmanı olmadığımız hiçbir sektörde bulunmayız.