voltaren
Öyle olmuş valla :D
Açıkçası resimlerle sorunum olsun istemiyorum.Resimleri aynı yapıp photoshopdan ışığını vs.değiştirmek yerine farklı cc0 telifli resimler daha garanti değil midir? Telif konusunda biraz rahat olmak istiyorum da.
Sitenin teması şuymuş : https://btemplates.com/2011/blogger-template-hippy-n-surf/
Tabi bende siyah değil o arkaplan.Beyaz olarak duruyor ben de linkte siyah olan yerler.
Tema değişince sıralaması düşen birçok arkadaş oluyor,ondan dolayı tema değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım aslında.İçimden değiştirmemek geçiyor da bilemedim şimdi.Ben bir de şey yaptım.Anasaydada son yazılar var.Demodaki gibi Contact kısmı var ya orda mesela ben sitemde öyle bir kısma yani sayfa oluşturup Rehberler dedim,tüm rehberlerin başlıklarını koyup link verdim yazılara kullanıcılar istediği rehbere ulaşabilsin diye.Bir de Başka bir sayfam daha var Türkiyedeki yerler için oluşturduğum.Sanırım hakkımda,gizlilik politikası kısımları falan da oluşturmam gerekecek
O zaman maddelerle
1)Yazıları güncelleyeceğim.Seo uyumlu,300-500 kelime olacak
2)Etiketleri gerekirse düzenleyeceğim.
3)Arama açıklaması ekleyeceğim.
Başka önerileriniz varsa çok sevinirim.Tema ve adsense konusunda da fikir belirtebilirseniz çok iyi olur.Teşekkürler.