Merhabalar,herkese iyi akşamlar.
Bugün şans eseri 4 yıl önce açtığım blogger tabanlı seyahat rehberi sitemin hesap bilgilerini buldum.Siteyi açtığım ilk bir iki ay yazıp girmiştim,toplam 15-16 yazı var.Ama yazılarda hiçbir seo falan yok.Hatta makale de diyemeyiz,10-20 kelime bilgi verip ardından resimler ekliyordum acemilik işte.Ona rağmen,sitem hala bazı aranması fena olmayan kelimelerde googlede ikinci sayfada.Şuana kadar 85.000 kişi girmiş.Geçen ay ise 760 kişi girmiş.Günlük 20-30 ziyaretçisi varmış şuan için.Adsense falan hepsi başvurulabilir durumda.
Şimdi benim nasıl bir yol haritası izlemem üzerine sizlerin önerilerine ihtiyacım var.Ben öncelikle kendi düşüncelerimden bahsedeyim.Siteye googleden bulduğum rastgele resimleri ekliyordum telif falan bakmadan.Adsense başvurmayı planladığım ve telifle sorunum olmasını istemediğim için diyorum ki,sitedeki yazıların çoğunu(%80 civarını) baştan seo uyumlu,300-500 kelime civarı yazı ve cc0 telifli resimlerle güncelleyim.Ek olarak da biraz yazı ekleyim,30-40 yazı olduğu zaman adsense başurayım diyorum.Maksat,okul okurken elime biraz para geçsin 30-50 tl bile olsa.Sizce şansım nedir? Siz bana neler önerebilirsiniz? Bilgisi olan arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var.Şimdiden çok teşekkürler.