summer 55 adet makale var hocam hiç biride kısa değil. gerçekten emin misiniz çünkü 55 makaleyle teker teker uğraşıp kelime sayısını arttırırsam birde kabul edilmezsem yine üzülürüm :D
yb79 hocam dediğiniz şeyleri uygulamak isterdim ancak nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. blogger kullanıyorum bloggerda biliyorsunuz istediğimiz kadar ayar yapamıyoruz. arka plandaki uçak resmini nasıl kaldırabilirim. sağ ve soldaki boşlukları nasıl genişletebilirim ve kategorileri resimlendirmeyi nasıl yapabilirim inanın hiç bir fikrim yok
yb79 hocam dediğiniz şeyleri uygulamak isterdim ancak nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. blogger kullanıyorum bloggerda biliyorsunuz istediğimiz kadar ayar yapamıyoruz. arka plandaki uçak resmini nasıl kaldırabilirim. sağ ve soldaki boşlukları nasıl genişletebilirim ve kategorileri resimlendirmeyi nasıl yapabilirim inanın hiç bir fikrim yok
Hocam yetersiz içerik uyarısını bir kaç kez aldım bi kaç tane 300 kelime üzeri makale ekleyin ondan sonra tekrar başvurun verecektir.
Yetersiz içerik'de bahsettiği makalenin azlığı yada kelime sayıların azlığı oluyor çünkü.