Panele girip, yerleşime sekmesine gir, şablon tasarımcısına gir, oradan değişikleri yaparsın.
daha sonra panele geri dönüp bu sefer şablona sekmesine girersin. şablondan sağ ve sol da yayın yapacağın bir şablonu seçerisn.
ilk girdiğin yerleşim sekmesinde gadget'ler var oradan resim gadgetleri, ile sapğ ve sol side barlara resimleri link vererek yerleştirirsin.
bu saydıklarım sanki zor gibi görünebilir ancak, türk usulü vura kıra ve nette blogspot gadget, yerleşim, şablon ayarı vs... diyerek araştır.1-2 gün içinde tüm ihtiyaçlarını karşılarsın.öğrenirsin ben öyle yaptım.
bunun dışında siteni yenilerken referans bir siteye benzetmeye bak, daha sonra özgünleştirmek zaten kendi içinden gelecektir.ben bundan daha iyisini yaparım mantığı ile.kafadan kendi fikirlerin ile olaya girme.referans site için de ingilizce arama yap, yabancı siteler bizimkilerden daha yaratıcı.
lafı uzatmayayım, biraz amek vermek lazım, yoksa buradaki yardımlar sadece adım attırır, asla yürütmez seni, beni, veya başkasını...