Onvr
# Root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
AR
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Pazartesi internetten birşey sipariş etmiştim, salı günü elimde olacaktı bende o gün işlerimi bırakıp evde bekledim kargonun gelmesini, bekledim bekledim gelmedi aşağıya indim kapıya geldik ama yoktunuz kağıdını yapıştırıp gitmişler.
Durumu paketi yollayan kişiye söyledim kargoyla konuştu ve tekrar dağıtımi geçecegini çarşba elimde olacağını söyledi, neyse yine bekledim bekledim, yoklar kapıya notta bırakmamışlar ama sisteme yine evde yoktunuz diye girmişler, tekrar kargoyla konuştu dağıtıma çıkacak dedi ve hala bekliyorum, pazartesiye kadar bekleyeceğim gelmezse kargoyu arayıp anladıkları dilden konuşacağım.
Bu yurtiçi ile yaşadığım tek sorunda değil, en az 20 kargo yurtiçi ile geldi daha birisini evden alamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
En iyisi aras ve sürat bana göre yurtici de hatta calisma saatleri mi ne böyle değişik bir şey var o mahalleye o gun dagitim olmazmiş. Yurtiçi kargo gelince takibi kontrol ediyorum şubeye gelince gidip şubeden aliyorum hocam sizede öyle tavsiye ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
isinki gene iyi benim kargomu 4 seferdir yanlış yere gödneriyor :D ki adresime ilk defa kargo siparişide yapmıyorum. Aras kargo mng kargı vs diğer tüm kargolarda hiç bir yanlış gönderim olmadı hep yurt içinde yanlış yere gönderildi. Bunların sistemlerinde isimler kayıtlı kargo gödnerileceği zaman direkt olarak hazır sistemden seçiyor isimi aynı isimli 3-4 kişi olunca adam ilkine tıklayıp gönderiyor bu kadar sorumsuz bir firma. En son ürünümde yanlış yere göndermişler bide o gönderidği kişide almış açmış kullanmış 1 gün sonra ben arayınca bana hesap vermeye çalışıyorlar elime geldi faturasız kullanılmış ürün. Geri iade işleminde de baya bir uğraştırdı. Yok yere insanlara huzursuzluk veriyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
ben birbir kere aldım adam beni kirişledi güncel numaran neden sistemimizde yok onu değiştir şubeye gidip dedi :d kargoda en kaliteli ups bence bir onlardan sorunsuz alıyorum ben adamlar arayıp nerdeysen oraya gelelim diyorlar
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
sikayetvar.com a detaylı şekilde yazın şikayetinizi. Sonuna kadar kalsın orada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Ben bıktım artık müşteri temsilcisini aramaktan o yüzden lanet gelsin diyip bir daha o firmaya bulaşmamaya gayret gösteriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bizim buralarda en iyisi UPS ve Yurt İçi. Arkadaşlar ayrıca kargocular çok hızlı bir şekilde teslimatı verip kaçıyorlar, kesinlikle alacağınız paketi kontrol etmeden gitmesine izin vermeyin. :)
Ha birde AliExpress üzerinden alınan eşyalar daha sağlam geliyor, ben bir anlam veremiyorum.
dedemir85
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
sürat kargo şu an en iyisi, cemaat falan derken adamların elinde iş kalmadı o yüzden ellerinde olanı en hızlı şeklide teslim ediyorlar :D