Güzel Olmuş Yüregine Saglık...
Belki konuyla alakalı degil ama şimdiden özür dlerim.Yinede merakımı gidermek icin soruyorum,benim şiir uzerine calıştıgım sitem var şimdi ben Ahmet Arif'in şiirini nasıl yazacağım? Kendim yazmaya kalkarsam ancak 5 yılda eski saiirleri tamamlarım.Bu konuda ne yapmamı tavsiye edersiniz. Yanlış anlamayın,gercekten uzun zamandır kafama takılan bir soru?
Şimdiden teşekkur ederim..
Belki konuyla alakalı degil ama şimdiden özür dlerim.Yinede merakımı gidermek icin soruyorum,benim şiir uzerine calıştıgım sitem var şimdi ben Ahmet Arif'in şiirini nasıl yazacağım? Kendim yazmaya kalkarsam ancak 5 yılda eski saiirleri tamamlarım.Bu konuda ne yapmamı tavsiye edersiniz. Yanlış anlamayın,gercekten uzun zamandır kafama takılan bir soru?
Şimdiden teşekkur ederim..
Teşekkürler.. :)
Özür dilemenize gerek yok yerinde bir soru olmuş. Ben web site türleri konusunda çok alâkalı değilimdir ama bu tür sitelerde bildiğime göre iyi bir seo'nun fazlasıyla faydası olur. Çünkü bir çok ünlü şiir sitesi var ve onlarla yarışmak zor olur. O yüzden seo'ya biraz daha önem vermeniz gerekebilir. Benim amatör bilgim bu. Bu konuda daha bilgili olan arkadaşlarım size yardımcı olacaklardır.