Firma olarak Süper ligin ilk haftalarında olmamıza karşın değerli müşterilerimiz için hazırlamış olduğumuz kampanyamızda Çekilişsiz kurasız herkese 6 Aylık İPTV [ Lig TV ] Hediye ediyoruz. Kampanya katılım koşulları ve hizmet detaylarımız aşağıda yer almaktadır.
# LİG DEDİCATED #
• İntel Core İ7 3770 İşlemci 3.40 Ghz
• 32 GB DDR3 RAM [
• 2x3 TB Sata HDD
• [B]Limitsiz Trafik
• 1 Adet IP Adresi
• 1000 Mbit Port
• 99.9% Uptime Garantisi
• Almanya Lokasyon / Hetzner Veri Merkezi
Aylık : 250 TL
# MÜŞTERİ YORUMLARI #
İntel Core İ7 3770 İşlemci Hyper-Threading İle 8 Çekirdek olan sunucudan aldım, performans olarak beklediğimden iyidiydi.SH-Destek'e Teşekkürler gerçekten ilgili bir satıcı.
İlgi alaka için kendisine teşekkür ederim :)
Sağlam arkadaş, sipariş verildi. Devamıda gelecek..
Gayet ilgililer. Sorularıma teker teker cevaplayıp beni bilgilendirdiler.
Bende dedicated kiraladım gayet ilgili ve alakalılar tavsiye ederim.
İntel Core İ7 3770 İşlemci Hyper-Threading İle 8 Çekirdek
32 GB DDR3 RAM
2 TB X 3 6TB SATA 3 Gb/s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit OnBoard 100MBit Port
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
Özel Yönetim Paneli : reboot, restart , rescue, RDNS, ip bazlı trafik kullanım takibi
100 GB yedekleme alanı
Aylık 159 TL + KDV + 14 İP Lİ
5 GİBİ SİPARİŞ VERİLMİŞTİR. 3 SAATTE TESLİMATI YAPILMIŞTIR.
32 GB DDR3 RAM
2 TB X 3 6TB SATA 3 Gb/s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit OnBoard 100MBit Port
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
Özel Yönetim Paneli : reboot, restart , rescue, RDNS, ip bazlı trafik kullanım takibi
100 GB yedekleme alanı
Aylık 159 TL + KDV + 14 İP Lİ
5 GİBİ SİPARİŞ VERİLMİŞTİR. 3 SAATTE TESLİMATI YAPILMIŞTIR.
Gece bile sabırla desteğinizi sürdürdüğünüz için teşekkürler. Yaklaşık 10 vds aldım arkadaşlardan, öneririm.
2 Adet i7 3770 sunucu aldım. 1kere donma haricinde sıkıntı yasamadım onuda sabah 8de bildirdim 8:10 da sorun çözülmüştü gayet ilgili ve fiyatıda makul teşekkürler :)
Kendisi çok ilgili , alakalı bir abimizdir . Kendisi ile yaptığımız görüşmeler samimi geçmekte . İşinin ehli birisi olduğunu rahatça söyleyebilirim.
samimiyetimiz dostluğu çok iyi bir insandır . allah seni başımızdan eksik etmesin paşam :)
Kendisi çok ilgili , alakalı bir abimizdir . Kendisi ile yaptığımız görüşmeler samimi geçmekte . İşinin ehli birisi olduğunu rahatça söyleyebilirim.
Ödeme Yöntemleri;
+ Kredi Kartı (3D Secure Destekli)
+ Havale / EFT Ziraat Bankası
+ Taksit seçenekli kart bilgileri aşağıdaki gibidir.
Paketlerdeki Ortak Özellikler ;
[COLOR=DarkOrange]+[/COLOR]Ek Ip KDV Dahil 5 TL'dir.
[COLOR=DarkOrange]+[/COLOR]Kampanyamızdan Mevcut müşterilerimizde yararlanabilir. Fakat yeni sipariş verilmesi zorunludur.
[COLOR=DarkOrange]+[/COLOR]Sunucu yönetimi müşteriye aittir.
[COLOR=DarkOrange]+[/COLOR] Sunucularımızın teslimat süresi yoğunluğa göre 12 ila 24 saattir.
[COLOR=DarkOrange]+[/COLOR]Yedek alma sorumluluğu Müşteriye aittir.
[COLOR=DarkOrange]+[/COLOR]Sunucu ve Sanal sunucu paketlerinde geri iade mümkün değildir.
[COLOR=DarkOrange]+Kampanyamızda İPTV Hediyesi için 3 Aylık Devam etme zorunluluğu mevcuttur. Hizmet alan herkes bu maddeyi kabul etmiş sayılır.[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]+[/COLOR] Sanallaştırma Sistemleri için VMWARE Esxi 5.0 Kullanılmaktadır.
[COLOR=DarkOrange][SIZE=2]İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ :[/SIZE][/COLOR]
Adres:Yeni Mahalle Meşe Sokak Yıldız Apt. Kat 5 No: 24 Tatvan - BİTLİS
Tel: 0850 346 49 13 ( Pbx )
Mail:info@sunucuhane.com
Web: Ana Sayfa - SunucuHANE - Dedicated Sunucu, Kiralık Sunucu, Sanal Sunucu
[SKYPE]sunucuhane1[/SKYPE]
Vergi Dairesi : Tatvan Vergi Dairesi
Vergi No : 8920308370