-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
3d max grafik & tasarım
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Çok normal bir şey, atıyorum kelimede 12. sıradayım bügün bakıyorum 58 yarın tekrar 12. sırada google bazen öyle bir şey yapıyor ki, hiç seo çalışması yapılmamış bir siteyi ilk sayfaya getiriyor. Anladığım kadarıyla şöyle bir algoritması var senin birinci sayfadasın tamam ama ne kadar yararlısın seni 3. sayfaya alıyor. Başka 3. sayfada olan site bire geliyor. Sonrasında ziyaretçilerin sitede zaman geçirmesine ve sayfa gezintilerine bakıyor. Sonrasında 3. sayfadan aldığı sitenin birinci sayfada da ziyeretçi tutamadığını görüyor ve diyorki bu site çok faydalı değil aynı yerine devam sonra senin 3 sayfada bile ziyaretçiyi yine fazla tuttuğunu ve yararlı olduğunu görüyor. Hatta daha önce girenler seni 1. sayfada görmeyince 3. sayfaya kadar indiğini görüyor. Ben ne yaptım diyor :) geri yerine geliyosun hatta daha çok yükseliyorsun. O nedenle çok fazla link felan çok önemli değil site içersindeki verdiğin bilgilerin özgünlüğü doğruluğu çeşitleri yani adamı sitede tutacaksın hocam tabiki seo olacak link olacak ama içi boş siteye seo yapsan ne olur bu kadar referansın var ama sitede adam tutamıyorsun beni kandırıyosun diyor. sonrasında zaten arka sayfalara paket oluyorsun umarım yararlı olmuştur yazdıklarım
3 kişi bu mesajı beğendi.