-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
merhabalar
arkadaşlar bilen söledin lütfen
sitem googlede fuar standları arandığında 71 di sonra 39 sonra 37 bugün baktım 95 olmuş
seoabi blog çalışması ve pingde yapıyorum.cezasıda yok.bu inip çıkmalar normalmidir?
bu konuda bana azıcık akıl verirmisiniz ne yapmalı veya neye bakmalıyım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bu hareketler normal özellikle seo çalışmasından sonra artar inip çıkmalar. Google sitenizi deniyor panik yapmayın normal şekilde devam edin.
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
3d max grafik & tasarım
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hareket etmesi iyi bir işaret uzun süre sabit kalırsa endişe et bence. Hareket her zaman iyidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
3d max grafik & tasarım
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Çok normal bir şey, atıyorum kelimede 12. sıradayım bügün bakıyorum 58 yarın tekrar 12. sırada google bazen öyle bir şey yapıyor ki, hiç seo çalışması yapılmamış bir siteyi ilk sayfaya getiriyor. Anladığım kadarıyla şöyle bir algoritması var senin birinci sayfadasın tamam ama ne kadar yararlısın seni 3. sayfaya alıyor. Başka 3. sayfada olan site bire geliyor. Sonrasında ziyaretçilerin sitede zaman geçirmesine ve sayfa gezintilerine bakıyor. Sonrasında 3. sayfadan aldığı sitenin birinci sayfada da ziyeretçi tutamadığını görüyor ve diyorki bu site çok faydalı değil aynı yerine devam sonra senin 3 sayfada bile ziyaretçiyi yine fazla tuttuğunu ve yararlı olduğunu görüyor. Hatta daha önce girenler seni 1. sayfada görmeyince 3. sayfaya kadar indiğini görüyor. Ben ne yaptım diyor :) geri yerine geliyosun hatta daha çok yükseliyorsun. O nedenle çok fazla link felan çok önemli değil site içersindeki verdiğin bilgilerin özgünlüğü doğruluğu çeşitleri yani adamı sitede tutacaksın hocam tabiki seo olacak link olacak ama içi boş siteye seo yapsan ne olur bu kadar referansın var ama sitede adam tutamıyorsun beni kandırıyosun diyor. sonrasında zaten arka sayfalara paket oluyorsun umarım yararlı olmuştur yazdıklarım
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
evet gayet faydalı oldu hocam.anlattıklarınız çok mantıklı.demekki doğru yoldayız saolasın
1 kişi bu mesajı beğendi.