Öncelikle belirtmek isterimki web sitelerini birer ev olarak düşünürsek domainde evin kapısı gibidir benim için bu kapıya gelebilmesi için misafirlerin ziyaretçilerin adres tarifiniz kolay yapmak gerek Domaini iş yapacagınız alanlara göre seçmek gerek iş yaptıgınız alanlara ait bazı ürünleri paylaşırsanız domain konusunda güzel bir arama gerçekleştirebilir ardındanda müşterilerinizin sizi bulmasını daha kolaylaştırmış olursunuz Ayrıca yapmış oldugunuz web sitenize google map ile uydu görüntülü harita Canlı destek ve telefonda eklerseniz heleki telefonu 0850 ile başlayan satranl hizmeti veren şirketlerden alarak yapmanız müşterileriniz açısından daha kurumsal ve kaliteli görünmenize olanak sağlayacaktır . Ayrıca yaşamış oldugum birşeyi paylaşmak istiyorum bundan yaklaşık 4 5 sene önce idi bir gıda firması için manav tezgahı bbakıyorduk manav tezgahı olarak arama yaptık ve çıkan sonuçlarda bizlere yakın olan bir dekor ve tezgahcı ile anlaştık ve yaptırdık daha sonra bu kişiyi 1sene sonra yine farklı bir şube için çagırdık ardından sonraki senede bir başkası için çagırdık ve son olarakta bu sene içinde 1 tezgah daha yaptırdık bunu neden anlattım Şimdi degerli forum üyeleri bbiz bir domain alım ve satıcısı olarak saatler ve zamanlar ayırarak güzel alan adaları belirliyoruz ardından listelerimizdeki domainlere verilen 30 50tl lik teklifler bizleri üzüyor elbette tutupta 10 bin 20 bin isteyecek halimiz yok zaten forumlardada böle domainler pek yok olanlarda farklı alanlar üzerinden satışı yapılıyor buradandan reklam ediliyor. domain için iyi bir alan adı yakalarsanız yukarıda söz ettiğim gibi bu size çok kazanç sağlayacaktır inanın buna yazı uzun oldu kusura bakmayın...

Ek Olarak:

Teşekkür ederim kardeşim elimizden geldikçe birşeyler yazdık mkonuya dahil ettiğin için