EnPara Sistemi Güzel Bir Sistem Şahsen Ben Yıllardır Kullanıyorum.Hesabınız Ne Kadar Çok Hareketli Olursa O Kadar Kredi Limitiniz Yükselir...Kredi Çekerken Sizden Kesinti Yapmaz Çünkü Sigorta vs Tefferuat Olaylarını Almaz.EnPara için Kredi Çekecekseniz Gönül Rahatlığıyla Çekebilirsiniz Öyle Maaş Dekontu Bilmem Ne Gerekmez.Orada 23.500TL Krediniz Hazır Diyelim Çekmek İsterseniz Tek Tıkla Çekersiniz.Ödemeyi İstediğiniz Gibi Ayarlarsınız Ya Da 1 Ay Sonra Ödemeye Başlamak İsterseniz Birazcık Artar Ama Bu Sizi Çok Etkilemez Arkadaşlar :) Arkadaşım 5.000TL Çekti Hiçbir Sorun Yaşamadan Ödedi.Şahsen Kendimde Çok Aktif Kullanıyorum Eksi ve Artı Arası Gidip Geliyorum Ay Sonunda Yatırıyorum Paramı Şuana Kadar 2 3TL Duruma Göre 5 10TL Kesebiliyor.Buda Sizin Ay İçinde Ne Kadar Ekside Kaldığınıza Bağlı.Arka Arkaya Günü Gelmeden 900 1000TL İçerde Kaldım Çok Öyle Bune Dedirtecek Faiz Ödemedim 5 6 TL Felan.Tabi Bu 1 Ay İçinde Hesabıma Para Giriyor Tekrar Çıkıyor Bu İster + İster - Olsun Kısaca Girdi Çıktı Oluyor.EnPara Günlük Faiz İşletir Sistem Bu Ama Ben Hep 1i Olmadan O Parayı Yatırırım Eğer Geçerse O 1Ayda Kestiği Faiz Kadar Gün Gün Alıyor :) Bence EnPara Sistemi Mantıklı Bir Sistemidir.Türkiyede Fazlasıylada Yaygınlaşıyor Bu Sistem.