Ozzkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar eylül ayında Sanalplanet.com sitemi açmıştım.Ancak YGS-LYS den dolayı aktif tutamadım.Çok düşmüş.Nisan başı ile beraber hafif hafif aktifleştirsem hazirandan sonra tam anlamıyla iyi bir çalışma yapsam.Günde 15-20 rewrite yazı veya özgün yazı girsem acaba eski yerine gelir mi?Önceden günde 4 yazıydı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO | Bilişim | Elektronik | Özgün Makale - Tanıtım Yazısı Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO Danışmanlığı konusunda dilerseniz yardımcı olabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
1 ay boyunca boşladığım bloguma yaklaşık 2 haftadır düzenli yazı giriyorum. Alexa TR değeri görünmüyordu bile şu anda 45 K civarına düşürdüm. Günlük hitim de 200 civarına yükseldi.
Üzerinde çalışırsan olur.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
kesinlikle biraz sık sık yazmayı dene ve tanıtım, reklam gibi özelliklere önem ver
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bu tür konulara gülüyorum gerçekten. :) Neden bilmiyorum ama bana saçma geliyor. "Tekrar canlandırmek ne kadar sürer?" gibi bir soru... İsterseniz günde 50 tane özgün yazı girin, odak noktanıza tam isabet yazılar değilse faydası olmaz. Ne kadar sürede tekrar eski halini bulabilceğini kimse bilemez. Hatta eski halini bulabilecek mi o konuda da kesinlik yoktur bence.
3 kişi bu mesajı beğendi.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şöyle bir şey var buradaki hiç kimse sana bir süre biçemez. Yani ben sana günlük iki yazı eklersen domain yaşında 2-3 yıl ise bir ayda eski yerine gelir dersem ne olacak ? Peki ya bir ayda eski yerine gelmezse ?
Buna biz karar veremiyoruz, Google Amca ve diğer arama motorları karar veriyor. Bir bakarsın eklediğin içerik çok aranan bir içeriktir, ziyaretçi fazla olur 1 haftada eski yerine gelirsin bir bakarsın 2 ayda eski yerine gelirsin.(1 hafta ve 2 ay kafadan atılmış sayılardır) Siz içeriği eklemeden eski haline ne zamana gelir diyorsunuz. Önce bir içerik eklemeye başlayın zaten gidişat bunu belirtecektir.
Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.