lostyazilim
tr.link

Tekrar Canlandırmak Ne Kadar Sürer

8 Mesajlar 1.167 Okunma
lstbozum
tr.link

Ozzkan Ozzkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 463
  • Beğeniler 12 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar eylül ayında Sanalplanet.com sitemi açmıştım.Ancak YGS-LYS den dolayı aktif tutamadım.Çok düşmüş.Nisan başı ile beraber hafif hafif aktifleştirsem hazirandan sonra tam anlamıyla iyi bir çalışma yapsam.Günde 15-20 rewrite yazı veya özgün yazı girsem acaba eski yerine gelir mi?Önceden günde 4 yazıydı.

wmaraci
reklam

vBulletinMasterTR vBulletinMasterTR Emre Bartın - Google TR Telefon Onaysız
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO | Bilişim | Elektronik | Özgün Makale - Tanıtım Yazısı Yazarlığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 23 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
SEO Danışmanlığı konusunda dilerseniz yardımcı olabiliriz.

Kalashnikov Kalashnikov WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bankacılık & Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 105 / 82
  • Ticaret 13, (%100)
1 ay boyunca boşladığım bloguma yaklaşık 2 haftadır düzenli yazı giriyorum. Alexa TR değeri görünmüyordu bile şu anda 45 K civarına düşürdüm. Günlük hitim de 200 civarına yükseldi.

Üzerinde çalışırsan olur.

ehliblog ehliblog Yeni adres: Teknojest Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)
kesinlikle biraz sık sık yazmayı dene ve tanıtım, reklam gibi özelliklere önem ver

wmaraci
wmaraci

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Bu tür konulara gülüyorum gerçekten. :) Neden bilmiyorum ama bana saçma geliyor. "Tekrar canlandırmek ne kadar sürer?" gibi bir soru... İsterseniz günde 50 tane özgün yazı girin, odak noktanıza tam isabet yazılar değilse faydası olmaz. Ne kadar sürede tekrar eski halini bulabilceğini kimse bilemez. Hatta eski halini bulabilecek mi o konuda da kesinlik yoktur bence.
MehmetAliATLI myenes 3579

kişi bu mesajı beğendi.

Ozzkan Ozzkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 463
  • Beğeniler 12 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Sinan adlı üyeden alıntı

Bu tür konulara gülüyorum gerçekten. :) Neden bilmiyorum ama bana saçma geliyor. "Tekrar canlandırmek ne kadar sürer?" gibi bir soru... İsterseniz günde 50 tane özgün yazı girin, odak noktanıza tam isabet yazılar değilse faydası olmaz. Ne kadar sürede tekrar eski halini bulabilceğini kimse bilemez. Hatta eski halini bulabilecek mi o konuda da kesinlik yoktur bence.

ukala cevap verip te kendi icraati varmış gibi göstermeye çalışanlara da ben gülüyorum :D
Domain yaşı ve arama motorlarının bu süre içerisinde etkisini merak ettim sordum.İçerik konusunda eski yerinden daha iyi yerlere nasıl getireceğimi biliyorum ;)

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Şöyle bir şey var buradaki hiç kimse sana bir süre biçemez. Yani ben sana günlük iki yazı eklersen domain yaşında 2-3 yıl ise bir ayda eski yerine gelir dersem ne olacak ? Peki ya bir ayda eski yerine gelmezse ?

Buna biz karar veremiyoruz, Google Amca ve diğer arama motorları karar veriyor. Bir bakarsın eklediğin içerik çok aranan bir içeriktir, ziyaretçi fazla olur 1 haftada eski yerine gelirsin bir bakarsın 2 ayda eski yerine gelirsin.(1 hafta ve 2 ay kafadan atılmış sayılardır) Siz içeriği eklemeden eski haline ne zamana gelir diyorsunuz. Önce bir içerik eklemeye başlayın zaten gidişat bunu belirtecektir.

Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen. :)
Kalashnikov

kişi bu mesajı beğendi.

TDWeb TDWeb SEO Danışmanı - Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek SEO Danışmanı - Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 112 / 210
  • Ticaret 143, (%99)

Sinan adlı üyeden alıntı

Burası bir forum ve burda insanlar yardımlaşmak istiyor onu sorma bunu sorma neyi soracaklar. herkes sizin bizim kadar bilgili olmaya bilir. oyüzden biraz daha yumaşak dille cevap vermek gerkir.

hiç bir çalışma karşılıksız kalmaz devamlı ve öz olsun yeterki.
Onur07

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al