WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar,
Woocommerce ile kapsamlı bir proje gerçekleştireceğim ancak sms notifikasyon olayı var. En azından ilk başta olmasa da, ilerleyen süreçte bunu isteyecek müşterim.
Sormak istediklerim;
- WC mail bildirimleri bana göre yetersiz/hatalı. Karakter sorunları vesaire var, düzenlenemiyor uğraştırıyor falan. Bu sorunu da çözmek istiyorum.
- Herhangi bir sms eklentisi kurup sonradan mı bir firma ile anlaşmak gerekiyor? Yoksa anlaştığımız firma bu eklentiyi sağlar mı?
- Kullandığınız firma/eklenti?
Şimdiden teşekkürler
İyi forumlar herkese
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
D3M1R adlı üyeden alıntı
https://wmaraci.com/forum/2119129-mesaj6.html
bunları tek bir eklentiyle çözmeye kalkışmanız büyük bir kolaylık sağlıyor sizin için. lakin işin hep kolayına kaçmaktansa şöyle yapılabilir, yukarıda linkini bıraktığım yorumunuzda kod şiirdir demişsiniz; kod bilginizin olduğuna inanıyorum, fakat bunu bir eklentiyle yapmanız pek mümkün gözükmüyor. sms firması size eklenti sunmaz, lakin api verecektir, bunu sizin entegre etmeniz gerek. deneme amaçlı ucuz yollu bir sms paketi alarak bunu sistemde test etmeniz gerek.
yorumunuz için teşekkürler öncelikle.
yukarıdaki linkteki yorumumun her zaman arkasındayım. daha önce yapmadığım bir işlem olduğu için forumdaki kişilerin tecrübelerinden yararlanmak istedim.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
doğru olanda bu zaten. :) şöyle yapın, sms firması size api verecek, muhtemelen hazır, örnek php dosyalarıyla beraber verilecek. bunu wp'ye gömmek gayet basit, yine yardım ederim dediğimi yaparsanız şayet.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
D3M1R adlı üyeden alıntı
doğru olanda bu zaten. :) şöyle yapın, sms firması size api verecek, muhtemelen hazır, örnek php dosyalarıyla beraber verilecek. bunu wp'ye gömmek gayet basit, yine yardım ederim dediğimi yaparsanız şayet.
hocam aslında sorumun amacı şu idi; woocommerce in içerisinde bulunan mail bildirimler biraz sıkıntılı. bunları özelleştirebilmek, türkçe karakter sorunlarını çözmek ve örneğin bir siparişin durumu bekleniyordan işlemdeye çevirildiğinde de mail gönderecek bir sisteme ihtiyacım var. ( sipariş durumlarını da özelleştireceğim, tasarım kontrol ediliyor, baskıda, matbaa bekleniyor gibi durumlar olacak )
api entegre etmeden önce bu sistemi oturtmak gerekiyor diye düşünüyorum. sistem mail ile çalıştırıldıktan sonra, aynı fonksiyonu sms api ile çalışır hale getirip giden maili sms ile de bildirmek gerekiyor öyle değil mi?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ayrıca