Türkiyenin Yeni Filmi : Tehdit: Siber Çöküş (As bayrakları As)

Bu gün’de Bayrak astırıcak bir konu daha ele aldık.

Birçoğumuzda biliyoruzki Türkiyedeki filim ve dizi sektörü Aşk , Komedi ve Ortaya karışık olmak üzere anlamsız bir 3 gen’de gidip gelmekte.

Yazılımcılara klavye okşatıcak , Tasarımcılara Ekran yalatıcak , Hacker arkadaşlara ise Sunucu patlatacak Bir filim o : Tehdit : Siber Çöküş

Son yıllarda Siber hayatın yaygınlaşması ve dikkat cekmesi üzerine bir cok kişinin dikkatini ceken bu sektör hakkında Türk yapımı bir filimdir.

Aşağıdaki Fragman’da izlediginiz ve anladığınız gibi son yıllarda populerlik kazanmış Mr.robot , Who I m vb ; Facebook patlatma temalı bu filimlere makas ataçak ve Bizede bayrak astırıcak çinsten

Dünya üzerindeki Siber savaşı ve Siber tehditleri Aksiyon katarak ve saçmalamadan ve Bize Türk sıçaklıgını hissederek izleyeçeğimiz bu filim yakında Tüm Türkiye’de Aynı anda Vizyona gireçegi belirtildi.



Türkiyenin İlk ve En başarılı Aksiyon ve Bilim Kurgu Filmi !

Bizde ne zaman bu tür bir filim yapılıcak diye bekliyorduk’ki Sağolsunlar fazla bekletmediler. Burdan Hakan Kadıoğlu’na bu başarılı Projesi için Teşekkür ediyor. Umarız bu tür filimler ülkemizde diğerlerine örnek olurda Şu Merdiven Altı senoryolardan kurtuluruz.

Kaynak: http://receperdogan.net/2016/08/30/turkiyenin-yeni-filmi-tehdit-siber-cokus-as-bayraklari-as/