Korkmaz adlı üyeden alıntı

Ne yazık ki savcılık size olumlu bir sonuç sağlamayacak. Benide Paypal ve banka hesaplarından bir kişi dolandırdı. Tüm kanıtlar tüm hesaplar dekontlar isimler adresler ilettim.

Siz haklısınız ama bizene dediler kısacası. Gidip dava açacaksın. Birde savcının geri dönüşü 3 ay sonra oldu.


abi oradan korkum yok benim dava kısa sürede sonuçlanır, öz abim büyükçekmece başsavcısı, kısa süre içinde arama kararı bile çıkarttırabilirim anlayacağın ama bakalım adam ne diyecek aradım bugün açmadı. mesaj attım şimdi de..

Ek Olarak:

W1L3D4 adlı üyeden alıntı

eğer tekrar sitenizi eski konuma getirmek istiyorsanız size yardımcı olmaya çalışayım ?.


yardımcı olabilir misin hocam hakikaten çok mutlu olurum, hatta emeğinizin karşılığını da veririm.

Ek Olarak:

yb79 adlı üyeden alıntı

Yediği yemekten kısarak para biriktiren insanlar var ülkemizde.Başka türlü para biriktirmenin imkanı yok ülke nüfusunun %90'lık bir kesimi için...Hal böyleyken bu hırsızlar kafalarını yastığa nasıl koyuyorlar anlayamıyorum.Sen yıllarca biriktir, şerefsizin teki gelsin elinden alsın...
Benim tavsiyem size bu işin peşini bırakmayın.Sonuç çıkmayacağına %100 inansanız, bilseniz dahi bırakmayın.Size bunu yapan insanı en azından süründürün.Davalara gelsin, mahkemelerde uğraşsın, bu işi uzattıkça uzatın.En azından gördüğünüzde biraz küfür edersiniz içiniz rahatlar...


Daha fazlasını yapacak kadar delil var elimde hocam, ama bakalım iyi niyetli olmazsa bu dediklerinizi yapacağım. Bugün aradım açmadı, mesaj attım bende.