jAkz süresi bitmiş domain transfer edilmez. flatcast hiç bir firmada olmaz. 5 aydır aktif olarak 1and1 kullanıyorum, tek bir sorun yaşamadım. forumda herkes bir şeyler yaşıyor bu firmayla ama nedense ben çok memnunum
Arkadasim bende 1 yil kaldim alan ismi alinca hicbir sorun yok istersen yillarca dur ama host yada vps alirsaniz ogrenirsiniz nasil bir sirket oldugunu. Ben vps aldim aslinda alirken 1 ay denemeli istersen sonra devam etmiyorsun .Vps yi gormek icin 1 ay deneme oldugu icin aldim alirkende 6 aylik kontrat yapiyorsun Vps yi aldim vps hic calismiyor heryeri sorun sonra panelden vps kontratini iptal ettim ikinci ay bana 14 euros fatura gonderdiler vps ucreti diyerek telefonla kendilerini aradim durumu anlattim vps calismiyor dedim 1 ay bedava idin sonra istemiyorum dedim .Bana ne desinler 6 ay ucretini odeyeceksiniz kullansanizda kullanmasanizda biz bu ucreti aliriz dedi. Dedim ben kullanmadigim birseyin ucretini odemem dediler sizi hacize verecegiz dedim isterseniz verin iki ay sonra eve kagit gonderdiler. Tum borclarimi yazmislar o sekilde kaldi gitti yarin birgun yeniden cikar gelir. Iyi bir sirket harbi sirket kullanmadigin birseyin ucretini istemez. Yarin herhangi bir sorunun olsun ilgilenmezler onlara guvenip buyuk bir proje yapilmaz.4 yildir godady kullaniyorum birgun olsun hostada alan ismindede sorunum olmadi.
Ek Olarak:
LazCoder53 bana göre uçuk fiyatları var
Adamlar akilli fiyatlar tabiki yuksek cunku biliyorlarki baska yere transfer edemeyeceksin transfer yaparkende sorun cikariyorlar. Birde ozel bir proje icin alan ismi aldiysaniz mecburen istedikleri ucreti odeyeceksiniz.