-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dolar durum analizi, anlık artış, anlık düşüş, yükselecekmi artacakmı tahminleri makale halinde girerseniz ekmek yersiniz diye düşünüyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Domain alınmış birkere geri dönüşü yok şimdi neler yapılabilir sorusuna gelecek olursak
Aylık aranması 110.000 Bukadar
Guzel bir script kurup guncel para birimleri ve borsa haberleri eklenebilir ayrıca para birimlerinin geçmiş ve günümüze kadar yaşadığı iniş çıkışlar ve bunlarla ilgili haberler yazılarda eklenebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Organizasyon Şirketi İşletiyor
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güzel domain ben çok beğendim. Bence biraz uğraşsanız o siteyi ilk sıraya sokarsınız. tekrardan hayırlı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam özel bir yazılım yazdırarak doların ve diğer para birimlerinin iniş çıkışlarını anlık ( saniyesi saniyesine ) grafik olarak yansıtmanız ve yanına da ufak bir chat koymanız bu tür dolar yatırım vb. işleri ile ilgilenen kişilerin çıkmayacağı bir adres olur. Birde ist.da bir yerde bu tür yatırımcıların toplanıp bir ekrandan bu grafiği izlediği yer vardı oraya da kapak atarsanız tadından yenmeyen bir reklam olur.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Organizasyon Şirketi İşletiyor
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Oho sen daha domaini değerlendirmeden hemen teklif gelirse satabilirim dersen? Bu cesaretsiz anca laf yapan arkadaşlar ne o domaini alıp bir şeyler yapabilirler, ne de sizin o domaine olan isteğiniz kalmaz. O yüzden bence yorumunuzu editleyip domaine bir an önce başlayın derim. Dolar piyasası yani, illa ki para var.