Merhaba arkadaşlar;
Tanıdığım ve aklıma geldikçe içimi parçalayan biri için sizden yardım istiyorum,
42 Yaşında, 19 Yaşında erkek ve 13 Yaşında 2 çocuğu olan evli bir bayan, hastalığı çok ilerlemiş durumda, eşini çok sevdiği için gençken onun tarafından yaşatılmış travmatik bir kaç olay sonucu bu halde gelmiş olabilir.
Hastalığın detayına inmek gerekirse ;
2 yıldır evden dışarı çıkamıyor, yemek yenilen tabakları yıkamıyor çöpe atıyor çünkü kirlerin çıkmıyacağına inanıyor, karşısında elinizi kolunuzu sallayarak konuşamazsınız toz kalkıyormuş çok rahatsız oluyor bağırıyor devamlı tetikte hareket etme diyerek, devamlı ellerini yıkıyor ellerinin deriler soyulmuş durumda, doktora gitmek kesinlikle istemiyor devamlı panik halinde 1-2 kez zorla götürülmüş devlet hastaneleri olduğu için düzgün bir ilgi psikolojik destek verilmiyor sanırım, büyü olduğuna inanıyor hastalıkdan dolayı , ilaçlar kilo yapıyor diye ilaçlarıda kullanmıyor.
Kızı dünyalar tatlısı bir kız adı Nazlı Duru allahın gücüne gitmesin melek gibi..
Anlatım çok yüzeysel oldu kusura bakmayın, derin ve tahrip edici bir durumda öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.