-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gerçekten böyle sorun var... yabancı firmalarda da var belki uzunca metinlerde anlatıyorlardır ancak video sitesi kuruyorsun günde 50-100 kişi gelse bile kapanıyor veya 128kpbs hızda devam ediyor aylık trafik 50-100gb olanlardan farkı kalmamış oluyor bu durumda
1 kişi bu mesajı beğendi.
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
BerkeF
Hosting Solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** F**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şimdi konuya açıklık getirelim.
Hosting firmaları size hosting satışı yaparken belli bir cpu yu eşit olarak dağıtmak istiyor çünkü aşırı tüketim sırasında diğer sitelerin bu durumdan etkilenme olasılığı var. Muhtemelen çalıştığınız firmalarda eğer cpu limiti var ise ek ücret karşılığında bu limiti yükselte bileceğinizi düşünüyorum örnek ek 1cpu daha almak istediğinizde %100 kullanım olarak hesaplanarak 30-40 TL arasında belki daha düşük bir fiyata ek faturanıza ekleyerek bu durumu yükseltebilirler ancak unutmayın en maaliyete çok iyi performans beklememek gerek
2011 den Günümüze. anksoft.net & tekveri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
cpu,ram limiti elbette olacak. sunucunun kaynaklarının tamamını paylaşımlı hostingde kullanmak komik olur, vps alan adam aptal mı?
%20 cpu olayı evet günümüzde az bir rakam. %40-50 olması gerekiyor günümüz scriptlerinde. şahsen %50 veriyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
CPU olayında bilmeyenler için evet etik değil fakat keşke sadece CPU sınırlasalar, alan ve trafik bile sınırlayanlar var o derece.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bizler sınırsız interneti "akn" ile sınırlandırılmış insanlarız, cpu ne ki? :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
sınırsız hosting yoktur zaten , bitmeyen bir şey olabilir mi 1 tb dosya yükle hemen mail düşer zaten. FTP , MYSQL MAİL VS SINIRSIZDIR
Ek Olarak: sınırsız hosting yoktur zaten , bitmeyen bir şey olabilir mi 1 tb dosya yükle hemen mail düşer zaten. FTP , MYSQL MAİL VS SINIRSIZDIR
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
İlk başlarda adını vermim bir host şirketinden host almıştım limitsiz demişleri tabi bilmiyorum ozaman host işlerini :D hit 500e çıktı suspend yedi site ahuahauahu :D sonra hiç hiti olmayan diğer sitem açıktı 1 hafta sonra bi baktım hiti olmadıgı halde oda suspend yemiş :D komikler vallahi :)
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
CPU limiti mecburen olmalı, eğer olmazsa aynı sunucuda barınan kişi sitesine DDOS gibi saldırılar yediğinde hesabı suspend olmaz buda diğer sunucuda barınanların hepsinin sitesinin kapanmasına veyahut yavaşlamasına sebep olur.
CPU limiti olunca CPU aşılırsa hesap suspend olur.
Afedersiniz ama çok gereksiz bir konu olmuş.
"Etik değil, kandırmaca." diyen 20 kişi kendine coder mi diyor acaba, düşünmüyor değilim.