turko adlı üyeden alıntı

Arkadaş alanında uzman ve çok ilgili siparişi verdim. Zamanında teslim etti. Sorunsuz bir şekilde ilgi ve alakasına bakacak olursak işini severek yapıyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim. Yapılan işin etkisine bakacak olursak henüz konuşmak için erken tabi ki beklentimiz en üst seviyeler değil verilen miktar ortada ama elinden geleni yapmaya çalışmış.

Evet çalışmamın etkisi dün gece itibari ile başladı. İnanılması zor ama vermiş olduğum iki kelime birinci sayfaya İstanbul lokasyonunda çıkmış bulunmaktayım. ve arkasına hemen 2 proje daha verdim. Yaptığı işin karşılığını almamakla beraber bu işi keyif aldığı için veya sevdiği için yaptığına emin oldum. Ellerinize kollarınıza sağlık ekibinize ve size sonsuz teşekkürlerimi ileterek, sizin gibi parayı ikinci planda tutarak kaliteli etkili hizmet veren arkadaşların çoğalmasını temenni ederim. Şimdi 500 500 verdiğim ama hiç bir etki göremediğim kendilerini profesyonel ilan eden kişilerin ne kadar alanlarında uzman olamadıklarını sayenizde görmüş oldum.