YazilimDahisi adlı üyeden alıntı

Yatırım yapmıyorum, Sitede ki Slogan zaten projenin amacını yansıtmaktadır. Maddi hiç bir gelir beklememekteyim. Adsense yeterli oluyor. Ama Kanunen artık herşey teknoloji üstüne kuruluyor. Yani Site açmaktan korkmayın :) Yıllardır herkes birşey söylüyor ama doktorsitesi ve eniyihekim yeni adı ile doktortakvimi hala ticari amaçla devam ediyor ve milyon TL'ler indiriyor kasasına :)

Tekrardan başarılar dilerim. İyi Çalışmalar


Bahsettiğiniz örnekler ticari anlamda doğru, ama etik anlamda yanlış sonuçlar doğuruyor. Sonuçlarında da önce hasta sonrasında da hekim ve site sahipleri mağdur oluyorlar.

Doktorsitesi ve eniyihekim konusunda henüz cezai yaptırımlar kesinleşmedi. Kesinleştiğinde ayrıca örnek teşkil edeceği için sonuçlarını paylaşırım. Yeni isim veya farklı alanlarda benzer işler yapmaları sonucu değiştirmiyor malesef. Geçtiğimiz yıl sadece İzmir'de 4 hekim meslekten 3 yıl uzaklaştırıldı, sadece internet reklamları ve sitelerinde yaptıkları hizmetleri yayınladıkları için. Ardından siteler kapatıldı, site sahipleri ve yer sağlayıcılar hakkında da soruşturma süreci devam ediyor.

TTB ve TDB bu konuda gelen tüm şikayetlerin hızlıca aktarılması için artık bir ön araştırma dahi yapmıyorlar ki oda yönetiminde olan biri olarak ilerleyen süreçte Sağlık Bakanlığı da bu konuda yaptırıma gidecektir öngörüsü hakim.

Neyse konu farklı bir mecraya kaymasın ama internette bu işle uğraşan kişiler için sert tedbirler geleceği kesin. Bunun için ayrı bir takip konusu açarız ilerleyen günlerde herkes için faydalı olur umarım.

Ek Olarak:

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

Imbrossa YazilimDahisi İnsanlar maalesef ki internetten sağlığı arıyor ve sitelerin %99'u sağlıkçı olmayan insanların yazdıkları copy+paste içerikleriyle dolu. Umarım sağlık sitelerinizi sağlık konusunda uzman kişilerce yönetilmesini sağlıyorsunuzdur.


Yazıların tamamı doktor, diş hekimi ve att kadrolarında çalışanların bilgisi ve araştırmaları dahilinde yazılıyor ve yayınlanacak. Bu konuda içimiz rahat olduğu için yazıları sitede yayınlamaya başladık.