koz4 adlı üyeden alıntı

Hocam ben Blogger kullanıyorum ve değiştirmek istemiyorum Çünkü Wordpress vesaire bilgim yok genel olarak pek kodlama tema bilgilerim sınırlı ve ilgilenecek vaktim de yok
bu temayı da birine ekleme suretiyle yaptırdım İşin özü ben reklamları her yazının içine ayrı ayrı kod ekleyerek yapıyorum Daha blogger'da toplu reklam yerleşimi konusunu bile bilmiyorum öyle bir şey var mı Belki de vardır Ancak ben her yazı içine kodları ayrı ayrı ekliyorum yani diyeceğim bilgim bu kadar siz düşünün gerçekten tüm bu işleri tema Artı Reklam yerleşimi yapacak biri varsa ücretleri konuşabilirim Çünkü hazır Kafamdaki Tam istediğim gibi her şeyi yapabilecek bir kişiye emeğinin karşılığını vermek isterim ve benim asıl eksiklerim de bu 2 konu

Ek Olarak:
Hocam teşekkürler öncelikle en ustte gadget alanı yok temanın
Yazı içine kodları tek tek ekliyorum toplu reklam kodu nasıleklenir bloggerda bilmiyorum bi arkadaş yazmıştı bana tek tek kodları ekliyorum deyince şaşırmıştı mesela yazı içinde en ustte reklam ekleyince adsense kodları ana sayfada gorunuyo ve bu yüzden ekleyemiyorum bazen bloggerbilgim çok yetersizkaliyor wordpressfilan çok karışık geliyor ondan bloggerde kalmak istiyorum ve işin içinden cikamiyorum

Ek Olarak: Çok ilginç bişi oldu forumdan biri mi yardım etti yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama kanadadan bugün 39 tL tutarında kazanç geldi bir anda :) 2_3 saat içinde

Kardeş senin öğreneceğin çok şey var. Bence web tasarım kursuna git. Çok faydasını görürsün.