-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ben gt5 alacamda steam dan ama direk online oynıyaniya biliyormuyum onu bilmiyorum bilsigisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
birde bazı sitelerde kod satıyorlar gta5 100 tl 90 tl steam hesaplarından kod olarak giriyoruz bunlara nekadar güven olur alınırmı alınmazmı
Ne olursan Ol Önce İnsan ol Tüm Doğru yolu bulursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Sorunsuz olarak oynarsınız, sitelere gelince belli başlı siteler var g2a, durmaplay vb.. şeklinde o sitelerden sorunsuz kod alabilirsiniz. Ama dikkat etmeniz gereken steam mi yoksa social club mı sattıklarına dikkat edin. Tavsiyem kesinlikle Steam almanız.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Shakedown adlı üyeden alıntı
Sorunsuz olarak oynarsınız, sitelere gelince belli başlı siteler var g2a, durmaplay vb.. şeklinde o sitelerden sorunsuz kod alabilirsiniz. Ama dikkat etmeniz gereken steam mi yoksa social club mı sattıklarına dikkat edin. Tavsiyem kesinlikle Steam almanız.
Benim söylediğim siteler gitti gidiyorda da satıyor steam hesabı okarak key Şeklinde satıyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Kardeşim bakarsın adamın ticaret sayısına güvenilirliğine alırsın, ama sakın GTA'nın kendi sitesinden yani Social Clubden alma, 3-5 daha pahalı olur Steam al kesinlikle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Shakedown Bende steamdan almayı düşünüyom kod satanlar var onlardan alacam amacım online oynamak