-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevaplayan herkese teşekkürler büyük ihtimalle burdaki lahmacuncuda çalışacağım ama fikri olan varsa yine yazabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ar-ge sorumlusu
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bazı işler ağırdır ve ücretleri fazladır, ben mikser şoförü çalıştırıyorum 2500 net maaşla aynı çalışma saatinde beton pompası operatörüne 3750 veriyorum ona rağmen halen eleman açığı yaşıyorum,demek istediğim herhangi bir sektörde iş ne kadar ağırlaşırsa rakam o kadar büyür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
palamemet97 düzenli olmayarak amelelik yapıyorum sorularınızı alıyım
-günlük işe göre 70-200 tl arası değişen fiyatları var hatta bikeresinde metro gross var bilirsiniz belki onun deposuna çamaşır makinesi buzdolabı vs taşıma işi gelmişti ben altından kalkamam diye gitmedim yerime iri yarı bi arkadaş gönderdim 300 tl para ödemişler misal geçen renault bayisinin zemini çakıl olan bi otoparkındaki otları temizlemem için bana 100 tl ödediler hemde iş bitmemişti ama saat dolmuştu çıkıp gittim bende
Ek Olarak: millet açlıktan kırılmıyor millet iş beyenmiyor herkez patron olacak masa başı çalışacak diye bir kaide yok hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
Karşında gazi yakını var, edebinle konuşmanı temenli ediyorum. Karşımda bir adam yok ki karşıma alıp seni konuşuyorum. Sen koltuğunda büyütmeye devam et, ben en içten dileklerimle vatanımı severim sıkıntı yapma sen. Arkadaşın konusunu bilgin olmadan baltalıyosun, sefilsiniz arkadaşım hepiniz sefil.
+100 Üyeli Twitter Bayilik Paneli Çok Ucuz Fiyatlar!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hiç çalışmadan kazanmak istiyorsan bulunduğun ilden milletvekili adayı olabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler benim babam 2 yıl önce 1 yıl felan inşaatta çalışıyordu. Günlüğü 100-130 Du hatta 130 diye hatırlıorum. Fakat babamın yaptığı iş zor olduğu için aldığı para patrona kazandırdığı paradan kat kat düşüktü. Ben'de bi ara çırak olarak çalışmıştım aylığım 1000 lira felandı
www.umitunver.net kişisel bloğum