impjix adlı üyeden alıntı

Hocam dil ne olursa olsun tutunmak zor, uzun emek gerektiriyor.

Net işinde zaten emekleme dönemi 6 aydır en az.kazanç sene sonunda oturmaya başlar.Ben bir önceki projemde en son ay adsense gelirim aylık 500 TL civarındaydı.Ancak potansiyeli az olduğu için siteyi satmıştım.verilen emeğe karşılık gelir seviyesi düşük olduğu için.
Bu yüzden yabancı dile yönelmek istiyorum.TBM'ler arasında uçurum var ve yabancı dil olduğundan potansiyeller arasında da bir o kadar uçurum var.
Yapacaz bir şeyler bakalım...:D

Ek Olarak: Çocuklar için bilim kelimesinin arama hacmi sizce iyi mi?


Çocuklar için bilimin almanca domainleri boşta, sizce com mu yoksa de uzantılı mı almak mantıklı?

Ek Olarak:

grsy adlı üyeden alıntı

Çocuk kitlesi facebookta var. Siteyi kurun temayı alın demiyorum yaptırın. Aranma hacimleri ve tbm oranlarına bakarak kelimelerinizi çıkartın. Site içi seonuzu ve gerekli eklentileri eksiksiz tamamlayın. Buraya kadar tamam sonraki adım facebook sayfası oluşturmak. Facebook reklam bütçesi ayırın aylık 300 kadar hani yabancı dilde çıkartacağınız için ne kadar ayırsanız, pek bir fikrim yok. Çizimleriniz ile anne, babaları hedef kitlenize alın. Üçüncü adım bu kitleyi siteye yönlendirmek, çocuk dergisi gibi bir şey yaparsanız bunu da başarırsınız diye düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.



Bu projeye eşit oranda katkı sağlayabilirseniz ortak da olabiliriz:)

Ek Olarak: Sitemiz bugün açılıyor