Merhabalar,
Halihazırda e-ticaret sitesi bulunanlar, İnstagram hesabı olup hesap üzerinden satış yapanlar ya da ben çok geziyorum diyenler. Kar marjı yüksek, ürün yelpazesi günlük yaşamı içeren ürünlerin satışlarından para kazanabilirsiniz. Ürünlerin üzerine ister komisyon ekleyin isterseniz sadece PD (Puan Değeri) ile kazanç sağlayın.
*Çevremde bu işi yaparak kazancını 4bin TL'ye çıkarmış kişiler mevcut.

Bir diğer para kazanabilme yolunuz ise bu sistemde bayiniz oluyor ve isteyen kişilere veya konuyu açıklayıp bayilik almak isteyen kişilere sizin altınızda bayi açabiliyorsunuz. Alt bayiniz olan kişi ürün istediğinde, size de aldığı ürünlerden prim şeklinde hesabınıza ek ödeme ekleniyor.
Örnegin; Yakın arkadaşlarınızı ürünler hakkında bilgilendiriyorsunuz. Ürünlerin albenisi zaten var ancak biraz da satış sayısı dolayısıyla kârınızın derecesi sizin enerjinize bağlı :) Ürün satınca PD olarak aylık kazancınız hesabınıza yatıyor. Ürün üzerine komisyon koyarsanız PD+Komisyondan kazanç sağlamış oluyorsunuz. Bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olacağım zaten.

*Ürünlerin doğaya ve insana zararı yok. Hepsi üst kalitede ürünler (A+).
*Ürünleri incelemek isteyen arkadaşlar link üzerinden bakabilirler.

Ürünlerin en az PD'si 6 ila 9 arasında değişmekte. (*PD=TL, yani: 7.44PD=7.44TL)

Detaylı bilgi isteyen arkadaşlarla önce Skype/PM üzerinden görüşülür. Daha sonrasında ise bayilik açma kararı alan arkadaşlara cep telefonu numaramı vereceğim. Bilgi almak istediklerinde benimle iletişime tekrar geçebilecekler.

Skype: emrhndncr veya PM'den ulaşabilirsiniz.