Projeniz çok güzel, mantıklı ve daha önce denenen ancak ''tutmayan'' bir proje. Rakibiniz ''Rentacars's sitesi ben rent a car işletirken özel araç ile dükkanımıza kadar gelip araç takip sistemleri satmak istedi. Hemde diğer firmalardan çok ucuz bir paraya, kabul etmedik o ayrı mesele ancak adamlar ordan parayı kazanıyor anlayacağınız. Takip sistemini alana da ücretsiz reklam vs. verdirtiyorlar. Tabi sizin amacınız ilk etapta bu siteden para kazanmak ''olmamalı'' ve iyi bir seo yatırımı yapmalısınız ki ''projeniz'' ayakta kalabilsin.

Öncelikle aklıma gelen şeyler bunlar. Ha temanız çok hoş, göze hiap ediyor. Ancak eksikler de yok değil;

örneğin ben header'de sorumluluk yerine bir Nedir? menüsü beklerdim. İletişim'in header'de bulunması çok saçma(bana göre) Çünkü; bu site komisyon alan vs. bir site değil, yani atıyorum izmir rent a car aramasından gelen bir müşteri direk olarak sizi aramamalı sitede gezinmeli son çare sizi aramalı ya da mail atmalı ki araç kiralayacak biri kolay kolay mail atmaz. Sizi arayınca yada mail atınca siz de başkasına yönlendirince hoş olmaz.

.com yada com.tr ile girseydiniz daha hoş olurdu. Çünkü Türkiye'de yaşayan çoğunluk .org'un ne anlama geldiğini bilmiyor.

tema güzel dedim ancak aşırı derecede sade olmuş ve siteye gelen müşteriyi yönlendirecek tabelaler kullanmalısınız. ''Vivi'' sitesinden kopyalama yapabilirsiniz.

Son olarak sanırım site tam olarak tamamlanmamış. Mersin rent a car dükkanını tekrardan açtıktan sonra bu siteye araçlarımızı ekleriz kısmet olursa.

Hayırlı olsun..