LikeSend adlı üyeden alıntı

Diğer hesapları trden engel yemiş şimdi de bunu açmışlar demek ki. Şu helikopter olayını eski hesaplarından yayınlamışlardı, bir çok haber sitesi de görüntüleri buradan alıp kullanmıştı. Bazı videoları izledim, söylediklerinden çok daha fazla kayıp veriyorlar. Özellikle baskınlarda deli gibi mühimmat harcıyorlar deli gibi de kayıp veriyorlar, bizde tek kurşunun hesabı sorulur ona göre harcanır, mühimmat disiplini vardır, pkkda böyle bir şey yok anlaşılan. Bana öyle geliyor ki yöntemleri buradaki gibiyse, gelir kaynakları baskılanırsa bölgeleri kontrol altında tutulur yabancı güçlerin silah sevkiyatı engellenirse pkk tahminlerden daha kolay bitirilebilir. 3 kişilik yere 50 den fazla el bombası atıyorlar ona rağmen bir şey elde edemiyorlar. Bizde biri 50 el bombası atsa askerliği yanar. Bu kadar mühimmatı nereden buluyorlar akıl alır gibi değil.

Aslında propaganda yapmaya çalışırken, kendi eksiklerini hatalarını yöntemlerini de yayınlamış oluyorlar, halkın izlemesi doğru değil ama TSK'nın bunları görmesi analiz etmesi hafife alınmayacak kadar önemli. Sanırım o yüzden bu hesapları kapattırmak yerine TR'den engelliyorlar. Hem batı bunların ne bok olduğunu görüyor, hem de TSK açıklarını yakalıyor. Yoksa TR bu hesapları açıldıkları an kapattırabilir. Böyle bir şeye Youtube ben kapatmıyorum falan diyemez herhalde.

incirlik üssü darbe girişiminden sonra kısa süre kapatılmıştı ypg o süre içinde çok kayıp verdi işid sanırsam 50 den fazla ypgli öldürmüşdü düşünün artık tamamen kapansa nolur