-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Yorumların Google açısından önemli olduğunu biliyorum.Yani sitede ne kadar çok yorum olursa o kadar iyi olduğunu.Ancak bilmediğim bir şey var.
Misal bazen vds'den sitemde bazı konulara yorum yapıyorum.Yorum yapmaya devam etmeli miyim ? Yoksa ip aynı olduğu için işe yaramaz mı?
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Aynı İP ile atılan yorumlar maalesef ki google gözünde farklı bir etki yaratmıyor malesef
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer öyle olsaydı herkes bu sistemi manipüle ederdi. O zamanda sizin dediğiniz gibi yorumların konuya hiçbir etkisi olmazdı.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
blogger hariç yorum iplerini google göremiyor. yani ha farklı olmuş ha aynı ip blogger değilse hepsi faydalı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
blogger hariç yorum iplerini google göremiyor. yani ha farklı olmuş ha aynı ip blogger değilse hepsi faydalı.
Wordpress kullanıyorum.O zaman iyi.Ama yorumlar geldikçe konuyu tam kapatırız herhalde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aakinci adlı üyeden alıntı
Hocam sizce google, wordpress ya da disqus gibi sistemlerle anlaşamaz mı? Piyasada belli başlı yorum sistemleri var zaten. Bunlarla anlaşıp, bana kullanıcı IP lerini sağlayın bende bu siteleri doğru bir şekilde indexleyip sıralayayım diyemez mi? Bunun karşılığında bu sistemlere belli bir ücret ödeyebilir. Google işini şansa bırakmaz. Bide bu kadar kesin konuşmanız çok ilginç. Google çalışanı mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aakinci wordpressde bazı yorumları kara listeye alan programlar var? Çalışma mantığı nedir? Neyin kara liste olduğunu nereden anlıyor?
Diyelim ki ben bir blog açtım wordpress. Kendi IP adresim üzerinden bir içeriğime farklı yorumlar basıyorum. Google analytics sitedeki kullanıcıların hangi sayfada olduğu bilgisini sunuyor. Eğer blogum çok ziyaretçi alan bir blog değilse ve yorum yapıldığı anda ilgili içerikte sadece ben varsam google bunu çözemez mi? Yorumu anında indexliyorsa google bırak ilkokul çocuğu bile çözer bunu.