Arakdaşlar,

Konuyu lütfen tam olarak okuyup mesaj atmanızı veya bana ulaşmanızı rica ediyorum. Bayrampaşa'da ikamet etmesi, Bayrampaşa'ya yakın olması tercih sebebidir. ibaresi özellikle kullanıldı ve sürekli gelen mesajlarda, evden çalışmak isteyen arkadaşlar mevcut.

Bir kaç arkadaşın vermiş olduğu maaş için tekliflerde oldukça ilginç geliyor;

" ben sitelere bakarım düzenlerim makaleler yazarım " 3.500 TL + SGK+ YOl + YEMEK olursa birlikte çalışabiliriz.

Arkadaşlar düz bir mantığa vuruyorum bu işi; Asgari ücret 1.300 TL bir tane personel alırım ve normal olarak öğretirim oda bunları yapabilir.
WMARACİ'nda sürekli dolaşıyorum ve yeni bilgiler ediniyorum burada bir çok arkadaşımızın üniversite okuduğu, lise okuduğunu ve kendilerin harçlık çıkartmak için çaba sarfettiklerini görüyorum. Bizim firmamızda da bir çok personelimiz yine üniversite okuyor veya lise okuyor amaç teşviklendirmek.

Bilgisi olan arkadaşlar, kendilerini ağırdan satmalarına gerek yok. Herkesin bir gayesi bir çabası bulunmaktadır ve bunu boşa çıkartmanın da bir anlamı yok.

Metni özellikle okuyup bana P.m atmanızı rica ediyorum! Gerekli Tüm detaylar verilmiştir.