tindeks adlı üyeden alıntı

tebrikler, güzel bir script.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

isyerlerimcom adlı üyeden alıntı

Adam yine yapmış yapacağını

Şaka bir yana, en eski ve en memnun müşterilerinden biri olarak yazacağım Altan hocam;

* Sistem harika. Şuan aynı versiyonun ilk sistemini kullanmaktayım. O anki halinden mamnunken, şunu görünce içim gitti

* Daha modern, daha göze hoş geliyor. Özelliklerinide işin içine katınca, hakikaten şu web dünyasında bir projeye başlandığında gözü kapalı alınacak bir sistem çıkıyor karşımıza.

* Özellikleri zaten yukarıda yazmışsın. Bugün bile, tek bir özelliği için bile burada konu açıp nerdeyse aynı ücreti ödeyenler var şüphesiz.

* Ekip olarak bu işe girilecekse; ciddi olarak tavsiye ediyorum; bu sistemi mutlaka inceleyin.

Ellerine kollarına sağlık, aylarca çalışmana gerçekten değmiş.

Arkadaşlar; Altan Hocam'ın artık yıllanmış müşterilerinden biriyim. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim : Sistemi aldıktan sonra, ayrıca çok iyi bir insanla da arkadaş olma şansınız olacak. Gerçi almadan da olabilirsiniz :D Gece - Gündüz ne zaman olursa olsun, yaptığı işin arkasında olan bir arkadaş. "Kesinlikle ben yapamam - ben anlamadım" sözü duyamazsınız bu adamdan. İncikler cincikler sorun ne olursa olsun, sıkıntı nerde olursa olsun bulur ve çözer. Desteği harikadır. Sohbeti, tavrı ve samimiyeti bir o kadar iyidir.

Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun, referans isterseniz sistemle ilgili ben en eski sürümünü kullanıyor olsam bile, en memnun müşterilerinden biri olduğumu tekrar tekrar buradan bildiririm.

Alın, kaçırmayın :)

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)