tebrikler, güzel bir script.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
isyerlerimcom adlı üyeden alıntı
Adam yine yapmış yapacağınıŞaka bir yana, en eski ve en memnun müşterilerinden biri olarak yazacağım Altan hocam;
* Sistem harika. Şuan aynı versiyonun ilk sistemini kullanmaktayım. O anki halinden mamnunken, şunu görünce içim gitti
* Daha modern, daha göze hoş geliyor. Özelliklerinide işin içine katınca, hakikaten şu web dünyasında bir projeye başlandığında gözü kapalı alınacak bir sistem çıkıyor karşımıza.
* Özellikleri zaten yukarıda yazmışsın. Bugün bile, tek bir özelliği için bile burada konu açıp nerdeyse aynı ücreti ödeyenler var şüphesiz.
* Ekip olarak bu işe girilecekse; ciddi olarak tavsiye ediyorum; bu sistemi mutlaka inceleyin.
Ellerine kollarına sağlık, aylarca çalışmana gerçekten değmiş.
Arkadaşlar; Altan Hocam'ın artık yıllanmış müşterilerinden biriyim. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim : Sistemi aldıktan sonra, ayrıca çok iyi bir insanla da arkadaş olma şansınız olacak. Gerçi almadan da olabilirsiniz :D Gece - Gündüz ne zaman olursa olsun, yaptığı işin arkasında olan bir arkadaş. "Kesinlikle ben yapamam - ben anlamadım" sözü duyamazsınız bu adamdan. İncikler cincikler sorun ne olursa olsun, sıkıntı nerde olursa olsun bulur ve çözer. Desteği harikadır. Sohbeti, tavrı ve samimiyeti bir o kadar iyidir.
Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun, referans isterseniz sistemle ilgili ben en eski sürümünü kullanıyor olsam bile, en memnun müşterilerinden biri olduğumu tekrar tekrar buradan bildiririm.
Alın, kaçırmayın :)
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)