tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
az olsun öz olsun hocam benim 1k lık sitemde günlük 20 üzeri tıklama oluyor diye defalarca ban yedim yani google adsense bu aralar bayaa azıttı ban atma konusunda
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
wmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağ tarafta ki reklamı kaldır, konu üstüne 2 tane banner reklam ekle (sadece resimli olacak) konu altına ise 1 tane 468x60 boyutunda reklam ekle (resimli), konu üstüne ve altına link reklam ekle.
Hacca giden ateist...
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
konu üstüne tek kare banner sırıtmış ve hiç güzel durmuyor ya tek 468*60 kullan yada 2 tane kare yan yana koy resimli olsun. 468*60 tek koyarsan sadece yazı tavsiye ederim ve yazının rengi ile aynı tonu biraz koyu olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
iş adamı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu içindeki büyük reklamı kaldırdım yerine resim/metin 468*60 reklam ekledim.
TDWeb
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
bir tavsiyede daha bulunmak isterim. hemen 468*60 reklamın altına bağlantı eklemissiniz. bağlantıdan para gelmez fazla. onu stratejik kullanın. ikisini alt alta koymussun dikkati çeken bağlantılar 468*60 ı öldürüyor. bağlantıyı şurda kullnabilirsiniz sitenize giren ziyaretci videosunu izledikten sonra yada yazısını okuduktan sonra % 80 i sayfanın sonuna gider yada biraz aşağısına iner sayfadan çıkmadan önce yada yeni bişe varmı ilgisini çekecek diye. bu noktada bağlantıyı yerleştirebilrsiniz biten yazılarınızın sonuna.
1 kişi bu mesajı beğendi.
bLack67
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Özel sektör
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteniz adsense için uygun değil. Ne yönden değil? Adsense tıklama yönünden. Kullandığınız tema sadece tıklama bazlı değil de gösterim bazlı reklam için uyarlıdır. (kişisel görüşüm)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aslında adsenseden gelecek görüyorsanız reklamlarını koyun derim ben. Neden diyecek olursanız boş yere adsenenin reklamını koyup neden sitenizde yer kaplatasınız ki bunun yerine kişiye özel reklam alanları koyarsanız sitenize hiç değilse hosting paranızı çıkartırsınız. Görüşüm bu yönde benim adsenseye hiç ılımlı bakmıyorum :) dediğim gibi adsenseden gelecek görüyorsanız reklamlarına sitenizde yer verin :)
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.