Ağırlıklı olarak web&grafik tasarımla ilgilenen arkadaşlar , üzerinde çalıştıkları projenin tasarımından tutun da sunumu için mockup'a kadar uygun bir dosya bulmanın sıkıntısını gayet iyi bilirler. Özellikle uygun bir mockup bulmak için siteden siteye daldan dala çok gezmişliğim vardır.

Bu tarz dosyalar onlarca sitelerde ücretsiz servis edilirler, %90dan fazlası yabancı sitelerdir, örnek, graphicburger,freepik,flaticon vb, vs.

Neden bir de türkçe versiyonu olmasın ki diyerekten bu işe boş zaman işi olarak soyunduk, sitemizi açtık : gfxbox.xyz

Ben özellikle kendim en çok ihtiyaç duyduğum kategorileri başta mockup olmak üzere menüye koydum, istek geldikçe yeni kategoriler açabilirim, şuan mevcutların içeriğini dolduruyorum ve mockup kısmından başladım.

Hazır bir script kullanıyorum oldukça bu iş için kullanışlı. Ayrıca gfxtra tarzında warez içerik değil, tamamen piyasada ücretsiz dağıtılan üzerinde herhangi bir hak bulunmayan içeriklere yöneliyorum. Platformun amacı zaten bunları bir çatı altında toplamak.

Geliştirme, kategori, içerik adına önerilerinize açığım hepimiz bu tarz, tasarıma yönelik dosyaları kullanıyoruz hepimizin bir gün yer işaretlerinde kayıtlı sık kullanılanı olabilir :)

gfxbox.xyz