sevgili arkadaşlar , backorder konusunda sitede en tecrübeli arkadaşım diyebilirim ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum .
Go Daddy en az 15 tane backorder yaptım yüzde 95 başarısız sonuç hiç yakalayamadı bilginiz olsu go daddy kesinlikle tavsiye etmiyorum
Öncü de başarısız back order sistemlerinden biri tercih etmenizi pek tavsiye etmiyorum
Natro kesinlikle bu saymış olduğum back order sistemlerinden en güzel ve en iyisi .Natro ile en az 20 tane başarılı back order gerçekleştirdim tabiki bunların dışında başarısız olduğu da oldu ancak yukarıda belirtilen firmalara göre 100 kat daha başarılı daha profesyonel ayrıca paranız yanmaz hesabınıza oluşturulmuş sanal kartınıza kredi para olarak yüklenir. bunun dışında söyle bir tecrübe mi de aktarmak istiyorum kur farkından dolayı doların yükselmesiyle sanal kartıma yüklenen parada yeni bir backorder yapmak için 1.5 tl gibi bir fark oluştu yardım merkezinden arkadaşlara ulaştım aradaki kur farkından dolayı oluşan 1.5 tl yide yatırarak yeni bir backorder yapmamda yardımcı olmuşlardı buda benim çok hoşuma gitmişti açıkcası. birde Natro da sadece bir kişi aynı domaine backorder yapabilir.
Drop Catch son zamanlarda nerede harika domainler var hepsi Drop Catch tarafından yakalanıyor şu anda en profesyonel sistem bu firmada sıkıntı şu @Natro da ki tek kişi domaine backorder yapamıyor isterse 2 kişi isterse 100 kişi aynı domaine backorder yapabilir ve dROP cATCH yakalarsa açık artırmaya çıkar , en çok parayı verende domani alır arkadaşlar benim tecrübelerim bunlar teşekkür ederim .