Merhabalar arkadaşlar,

3-4 yıl öncesine kadar sosyal medya hesaplarımda kişisel fotoğraflarım vardı ancak online oyunlarda insanlarla tanışınca nedenini bilmediğim bir şekilde fotoğraflarımı kaldırdım.

Yakışıklılık veya tipsizlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum ki,kimlerin kimlerin kişisel fotoğrafları var.

Nedense bu fotoğraf kaldırma olayını yaptığımdan beri ne akrabalarımla fotoğraf çekiyorum,ne arkadaşlarımla,ne de başkasıyla fotoğraf çektirmiyorum.Sevmiyorum kameraları açıkçası ama artık bundan rahatsız olmaya başladım.

Özgüven eksikliği var sanırım,tam olarak bilmiyorum.Neden sakladığımı da bilmiyorum.
Başından beri saklamasaydım şimdi rahat olurdum diye düşünüyorum,başından sakladığım için şimdi birden sosyal medya'da kişisel fotoğraflarımı paylaşmak takipçilerimin beni ilk defa görecek olması biraz tuhaf hissettiriyor.Korkuyorum sanırım biraz.

Aranızda benim gibi birileri var mı acaba? veya bu evreyi daha önceden atlatmış olan birileri?

Bu konuda tavsiye ve yorumlarınıza ihtiyacım var sanırım.

Yazacağınız olumlu veya olumsuz her kelime için şimdiden teşekkür ediyorum.Bütün yorumları dikkate alacağıma emin olabilirsiniz.

İyi forumlar,güzel günler :)